New in: Dr. Martens Lux Purse

Geplaatst op door Suzanne

Met Kerstmis heb ik een nieuwe tas voor mezelf gekocht. Ik kocht hem al in November en liet hem ingepakt staan tot Kerstochtend – ja, zo ben ik. Cadeautjes inpakken voor mezelf. Ik wilde graag een bijpassende zwarte portemonnee maar wilde geen honderden euro’s uitgeven aan de portemonnee die ik had gezien.

De eisen die ik had voor de nieuwe portemonnee waren als volgt. 1) hij moet zwart zijn 2) hij moet leder zijn 3) niet te duur. Ik was aan het browsen op de online shop van Dr. Martens en zag dat de Lux Purse nieuw in het assortiment was. Deze voldeed aan alle eisen dus besloot ik hem te bestellen. Het bestellen ging helemaal niet makkelijk, ik kon niet betalen en vervolgens kon ik geen nieuwe bestelling plaatsen op mijn account. Of ik dan even naar Engeland wilde bellen. Nou, daar had ik helemaal geen zin in en besloot dan maar een nieuwe account aan te maken. Het duurde vervolgens een week voordat ze mijn bestelling verzonden en een paar dagen na verzending was hij binnen.

Ik had deze eigenlijk als cadeau voor mezelf besteld om te vieren dat het 12 december 1 jaar pre-op was. Nou, dat cadeau was niet op tijd binnen (booo!) dus ook maar weer ingepakt onder de kerstboom.

De portemonnee is van stug leer, dit zal versoepelen als ik hem in gebruik neem. Er zit 1 rits in voor muntgeld en 12 vakjes voor je pasjes op te bergen. Ik vind het gespje/extra sluiting persoonlijk niet zo handig maar dat gaat hopelijk wat makkelijker als het leer versoepeld. Leuke portemonnee maar de volgende keer ga ik wel naar de Dr. Martens winkel in Antwerpen als ik iets wil hebben.

Dr. Martens Lux Purse
€50 @ drmartens.com

3 Reacties op New in: Dr. Martens Lux Purse