New in: GoCustomized.com panterprint telefoonhoesje.

Geplaatst op door Suzanne

GoCustomized.com is een site waarbij je allerlei custom made hoesjes en accessoires kunt bestellen voor je tech producten zoals telefoonhoesjes. Ik mocht een item customizen en ging voor een nieuwe artikel: een walletcase!

Dit is een hoes met een hardcase achterkant waar je je telefoon inklikt die op een neplederen flipcase is gelijmd en de ‘voorflap’ sluit met een magneet. Zo is je toestel optimaal beschermd. Je kunt 3 pasjes in de hoes kwijt, heel handig als je een avond uit gaat en een kleine clutch meeneemt en enkel ruimte voor je essentials: pinpas, ID card en eventueel briefgeld of een OV-kaart. Meer heb je eigenlijk ook niet nodig!

Je hoeft ook niet bang te zijn dat je scherm beschadigd in je tas met bijvoorbeeld je sleutels – daar is je telefoon nu tegen beschermd. Je kunt je eigen foto op de voorkant laten afdrukken, ik koos voor panterprint omdat ik graag nog een panterprint hoes wilde hebben. Je kan ook je eigen vakantiefoto of een selfie met je beste vriendin erop zetten – wat jij wil!

Dit soort hoesjes vind ik ook erg leuk om cadeau te doen :) Je kunt de walletcase voor de iPhone 5s bestellen via GoCustomized.com en hij kost €19,95.

3 Reacties op New in: GoCustomized.com panterprint telefoonhoesje.