New in: Pastelle Adel boots van Sarenza.nl

Geplaatst op door Suzanne

Een nieuwe maand betekend nieuwe schoenen bij Sarenza. Zoals jullie weten is Sarenza een webwinkel waar je online schoenen kunt bestellen, ze hebben een énorm aanbod. Ik zag deze laarsjes voor het eerst bij Serena en was op slag verliefd. Ze hadden ze nog toen mijn nieuwe bestelcode kwam en ik besloot ze te bestellen. Twijfelde tussen 39 en 40, er stond namelijk dat ze groot vielen maar daar heb ik mij in het verleden ook mee vergist. Ik heb gewoon maat 40 besteld, ook omdat ik een hoge wreef heb.

De boots zijn ontzettend gaaf, ze hebben metalen accenten op de neus en 3 gespen aan de zijkant van de laars. Ze zijn van leder en de voering is ook leder. De zool is van rubber en dit loopt prettig, ze zijn niet glad en zorgen voor veel grip. Handig met nat weer op een perron ;)

Ze zijn in het begin stug en bij mij zat de wreef redelijk strak maar ze lopen gemakkelijk uit zonder blaren (can I hear a woohoo!) en ze zijn gewoon tof. Stoer met een legging of een waxed skinny met een grof gebreide trui erop. Ik zal nog wel een Outfit Idea maken met deze laarsjes :nod:

Wil jij ook schoenen online kopen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Sarenza.

17 Reacties op New in: Pastelle Adel boots van Sarenza.nl

Ik ben al een tijdje verliefd op deze leuke laarsjes.. <3 jammer van het prijskaartje. ver boven m`n budget helaas.

Super leuke schoenen! Ik ben er alleen niet zo van om schoenen te bestellen op het internet, omdat ik best wel moeilijke voeten heb.