New in: Sarenza.nl bestelling met Converse, Pepe Jeans & Crocs!

Geplaatst op door Suzanne

Ik had bovenstaande foto al geplaatst op Facebook als een sneak peek, maar nu heb ik dan het volledige artikel voor jullie met foto’s en mijn indruk van de schoenen die ik bij Sarenza bestelde.

Allereerst mijn awesome neon gele Converse sneakers. Zoals ik al vermeldde was ik bang dat ze niet neon zouden zijn maar niets is minder waar! Ze zijn weliswaar niet zo neon als bijvoorbeeld deze Vans maar tof zijn ze wel! Ze zijn wel wat smal (ik heb brede voeten) en zodoende moet ik ze echt uitlopen. Dit doe ik thuis, ik had ze maandag aan naar mijn werk en voordat ik op het station was aangekomen om verder te reizen had ik ze al omgewisseld voor de Crocs slippers.

Ze zitten vooral strak bij mijn ‘ringteen’ (you catch my drift) en blijkbaar is dat normaal bij All Stars en moet je ze echt even inlopen. Mij werd aangeraden om ze aan te doen met sokken en ze dan even warm te fohnen, dan zouden ze beter naar mijn (vervelende, brede, irritante) voeten gaan staan. Ik ga het gewoon proberen want ik vind ze awesome.

En dan mijn supertoffe Pepe Jeans sandaaltjes. Zoals je kan zien heb ik er al op gelopen, ik heb ze het hele weekend aan gehad. De bandjes waren eerst wat strak maar zijn inmiddels een stuk ruimer. Ze zijn super neon in real life en ik heb gemerkt dat ze opvallen bij mensen, ik zag tijdens de Pasar Malm dat veel mensen naar mijn voeten keken (heb ik eelt? zijn mijn voeten vies?), beetje awkward maar toont wel aan dat mensen ze tof vinden.

En dan mijn makkelijke Crocs slippertjes! Ik had deze meegenomen toen ik de Converse sneakers aan had en BOY wat was ik daar blij mee! Ze zijn niet zo verend als ik normaal van Crocs gewend ben maar wel comfy. Ze zijn handzaam en zodoende kun je ze makkelijk meenemen, handig met het warme weer als je schoenen gaan knellen en je er last van krijgt – kun je deze snel aanschieten.

Qua verzending duurde het zo’n 4 werkdagen voordat ik mijn bestelling binnen had, dit is niet supersnel maar zeker niet slecht aangezien de verzendkosten gratis zijn. Mijn bestelling werd bezorgd door SelektVracht en alles was prima ingepakt.

Bij Sarenza is nu de sale begonnen, er zijn enorm veel schoenen afgeprijsd waaronder bovenstaande Crocs slippertjes dus ik raad zeker aan om daar eens even te gaan kijken!

19 Reacties op New in: Sarenza.nl bestelling met Converse, Pepe Jeans & Crocs!

Je sandalen zijn gaaf en All Stars ook, über coole kleur. Die crocks zou ik ook kopen zitten heerlijk vind ze ook best leuk. Ik draag graag Birckenstock, lekker zit dat en ik vind het fijner dan kunststof aan de poten ;-)

Ik houuuu van de eerste twee! All Stars zijn wel strak ja (of in ieder geval killing voor je kleinere teentjes), voorzichtig inlopen dus!

Ik ben verliefd op je sandaaltjes & je allstars <3, kom maar op met mijn salaris. Ik kan niet wachten om ook weer een kijkje op de site te nemen!

Ik heb wel eens een paar Crocs slippers aangehad, toen met stoffen bandjes ipv plastic. Zijn deze van plastic ook fijn? Snijden en plakken ze niet aan de bovenkant van je voet?

Mooi die converse schoenen en de pepe jeans slippers! ik ben zelf geen fan van crocs maar wel comfy inderdaad :)