New in: Swatch horloge van Horloge.nl

Geplaatst op door Suzanne

Horloges. Ik geef het toe: ik draag niet vaak een horloge. Eerst was dit omdat ik nogal zweette en ik het dus irritant vond dat er dan iets om mijn pols zit. Nu zweet ik niet meer en kan ik weer horloges dragen alleen.. ze zijn vaak te groot qua band en te groot qua kast. Ik ben ook nog eens kieskeurig, ik hou niet van horloges met een lederen band of met een plastic kast. Het is dus nogal zoeken naar een horloge met kleine kast die past bij kleine polsen.

Tijdens mijn zoektocht naar mooie dameshorloges, ook omdat ik mijn moeder er een wil geven voor Moederdag – fervent horlogedrager en ze slijt er heel wat – kwam ik al snel uit bij Swatch horloges. Er zijn nog veel meer mooie merken te verkrijgen zoals Michael Kors met de bekende rosegold horloges, Fossil met wat subtielere horloges maar ook Guess met steentjes en verschillende bandjes met textuur leder of juist mooie colorblock. Keuze te over! Swatch heeft heel veel verschillende stijlen van horloges, van een trendy kleurrijk en groot tot dit elegant, kleine stalen horloge. Dit horloge van Swatch heeft een diameter van 2,5cm en is dus mooi klein zodat het niet uitsteekt. Past perfect bij mijn kleine polsen!

Ik vind grote horloges niet fijn dragen omdat ik altijd met mijn pols tegen dingen aanstoot. Zoals het aanrecht, het bureau.. Vaak beschadig je dan je horloge en doe je jezelf zeer. Met zo’n klein horloge gebeurd dat een stuk minder. Verder doet dit horloge geen zeer aan mijn spaakbeen/botten in de pols. Bij horloges met een grotere diameter heb ik vaak dat het zeer doet als het horloge tegen het uiteinde van je ellepijp duwt en het zo beurs maakt. Verder kun je met dit horloge gewoon je handen wassen, voorheen deed ik dan mijn horloge uit omdat ik bang was dat hij kapot zou gaan. Dat is bij dit horloge dus niet nodig!

Bij deze webshop kan je meteen doorgeven hoe lang je de band wil zodat zij hem meteen op maat maken, ik koos voor 15cm en dit past perfect. Dit is de kleinste maat dit je kunt kiezen. Verder kun je kiezen voor 16, 17, 18, 19, 20, 21 en 22 centimeter. Ik heb mijn pols simpel opgemeten met een meetlint. Ik vind het zelf kleiner maken van horloges vaak een gedoe. Je bent lang bezig en vaak beschadig je met het kleiner maken de band, vaak door de kleine schroevendraaiers. Of wat ik de vorige keer had, dat je jezelf steekt met de schroevendraaier die van de band schiet. Deze extra service vind ik dus zeer geslaagd!

De keuze voor een zilverkleurig (staal) horloge was snel gemaakt. Ik heb eigenlijk alleen maar zilveren sieraden aan omdat ik gouden of rosé kleurige sieraden enkel mooi vind staan bij een bleke of juist zongebruinde huid. Ik zit er tussenin en draag daarom dus vaak zilverkleurige sieraden. Ik heb natuurlijk wat gouden sieraden in mijn bezit, zodra de zon weer schijnt en mijn huid wat donkerder wordt kan ik die gaan dragen.

Wat voor horloges hebben jouw voorkeur? Hou van groot & opzichtig of ook liever wat subtieler?

Dit artikel is een samenwerking met Horloge.nl

3 Reacties op New in: Swatch horloge van Horloge.nl

nice suus !! heb vroeger altijd swatch horloges gehad!! ik ben echt gek op horloges hahah en heb alle kleuren ice watches nu liggen en draag eigenlijk elke dag mijn ja uhhh hello kitty horloge met steentjes hihi
wil weer een nwe en die komt er ook hahaha dat is de apple watch!! maar deze kriebelt ook wel bij me