New in van Sarenza.nl: skull studded biker boots!

Geplaatst op door Suzanne

Mensen die me kennen know.. I love me some skulls! Ik ben altijd meer van de stoere accessoires – spikes, studs, leder, zwart.. Ik mocht deze maand weer iets uitkiezen bij Sarenza, de online schoenenwinkel en kwam deze toffe bikerboots tegen.

Ze zijn gemaakt van zwart leder, hebben gespen én studs – welke ook nog skulls zijn – what more can I ask for? P E R F E C T I O N! Ze zijn van het merk LES TROPÉZIENNES PAR M BELARBI en het model heet ‘Lirique’. Het zijn kuitlaarzen zonder rits – en als je net als mij een hoge wreef heb kun je er zo niet in. Ik adviseer een pedaalemmerzak om ze aan te krijgen ;) Je legt deze gevouwen in de laars zodat je hiel erover kan glijden en dan schiet je zo de schoen in. Je kunt vervolgens de pedaalemmerzak er zo uittrekken. Naar mate je de schoenen hebt uitgelopen zal je op een gegeven moment de zak niet meer nodig hebben.

Qua schachtwijdte zijn ze goed breed – ik pas er met mijn brede kuiten in. Links zit nog wel wat straks maar dat loopt goed uit. Ik vind ze echt megatof – en ze zitten goddelijk! Ik combineer ze met een PU-lederen legging en mijn zwarte skeleton skater dress van ASOS.

edit: helaas bleek mijn linker laars foutief te zijn – studs waren er na 3 keer dragen af en er zaten al wat studs los. Ik mocht ze zonder problemen ruilen van Sarenza. :wink:

5 Reacties op New in van Sarenza.nl: skull studded biker boots!