New in: Vlieger & Vandam Zippers tote

Geplaatst op door Suzanne

Na het Marc by Marc Jacobs fiasco was ik aan het rondkijken op de Vlieger en Vandam site en ik zag dat er sale was. Mijn oog viel op de Zippers tote, die ik al had gezien toen hij net uit kwam. Ik had het geld van het MbMJ tasje echter nog niet terug gehad dus ik heb een weekje gewacht voordat ik ging bestellen. Ik heb hem donderdagmiddag besteld en hij werd maandagmiddag bezorgd met een handgeschreven kaartje, dat zijn nou eens leuke details!

Een prachtige zwarte lederen tas met gouden en grijze hardware. Het onderste deel van de rits is ook een opbergvak, en binnenin is er genoeg ruimte voor je spullen. Ik dacht eerst dat hij best zwaar zou zijn, aangezien de Guardian Angel tote van Vera leeg 1450 gram weegt maar deze tas heeft dat gelukkig niet. Ik vind hem prachtig en hij past perfect bij me qua stijl.

Mijn volgende spaardoel? De Guardian Angel tote in burgundy :love:

Vlieger & Vandam Zippers Tote
€199 @ VliegerVandam.com

18 Reacties op New in: Vlieger & Vandam Zippers tote

Yep, i admit.. Ik ben jaloers! Deze wil ik zo graag, hij is ontzettend gaaf! Wie weet ga ik hem binnenkort toch nog aanschaffen, nu ik je artikel heb gezien zijn mijn handen toch wel gaan jeuken haha!