Nicki Minaj onthult haar ‘Pink Friday’ parfum

Geplaatst op door Suzanne

Nicki Minaj heeft vandaag op Twitter haar Pink Friday parfum onthult, nouja – het flesje. Het flesje is een soort Star Wars meets Barbie Gone Wild? Zoiets.

Het flesje is niet helemaal wat ik verwacht had van Nicki Minaj, ik vind het een teleurstelling. Ik vraag me trouwens af wie dit flesje op zijn kaptafel zou willen.. Beetje creepy zelfs. Op de vraag waar het parfum naar zou ruiken antwoorde ze “Like angels playing.”.

18 Reacties op Nicki Minaj onthult haar ‘Pink Friday’ parfum

Ik vind het flesje helemaal niet mooi! Ben wel benieuwd hoe hij ruikt, maar zelfs als de geur heerlijk is, weet ik niet of ik hem zou kopen.

Lekker narcistisch dat flesje xD Ik vind het nou niet een aantrekkelijk flesje voor een volwassen parfum, ik krijg echt de indruk dat het zo’n brugmuggengeurtje is, voor meisjes die net parfum hebben ontdekt…

nounou beetje teveel ophef over een parfumflesje, hoezo zou je twijfelen of je hem op je nachtkastje ofzo zou zetten? als ie lekker ruikt is er toch niks mis mee,ik vin hem wel leuk,precies nicki minaj ze wil altijd opvalle met haar kleding enzo dus ik vin het wel goed gedaan ^^

Waaw!
wat een geweldig vlesje!
Wie verzint er nou zoiets!
echt heel erg cool!
mensen wees niet zo kritisch!
geweldig toch!
Super mooi!
Hij lijkt zelfs nog op haar!
Welke poppenkast zou je anders nog kunnen verzinnen?!
Dit is het uiterste…
Goed gedaan!