Nieuwe oorpiercings / oorbellen

Geplaatst op door Suzanne

Ah, piercings. In 2005 had ik een fase waarbij ik geregeld piercings liet zetten. Zo’n fase waarbij je je wil afzetten tegen de samenleving en dat doet door met je uiterlijk te experimenteren. Ik had dat dus met piercings. Een soort van verslaving, kan je het zelfs noemen.

Ik begon zenuwachtig met 1 lippiercing. Een ringetje, aan de zijkant. Er volgden veel meer piercings. Nog een lippiercing aan de andere kant. Een verticale labret. Een tongpiercing. Medusa, madonna, neuspiercing, septum, bridge, wenkbrauwpiercing, 2x helix en 2x anti-tragus. Mijn lichaam vond piercings helemaal niet leuk en zodoende zijn ze er ook snel weer uit gegaan. De meeste waren binnen een half uur dicht.

De meeste onplezierig ervaringen had ik met de oor piercings die niet wilden helen en gingen ontsteken en mijn tongpiercing die er bij de kaakchirurg werd uitgehaald doordat ik wildvlees had. Laat ik je zeggen dat een tong die dicht gebrand en gehecht moet worden aan de onderkant met te weinig verdoving alles behalve prettig is. Een tongpiercing zal ik dus nooit meer nemen. Rotding.

Anyway: oorpiercings.

Ik had in een grijs verleden al meerdere oorgaatjes maar die heb ik dus dicht laten groeien. Waarschijnlijk onbedoeld. Ik zat al jaren met het idee te spelen om nieuwe gaatjes te laten zetten. Altijd uitgesteld want ja, oorpiercings doen zee-heer.

Een paar weken geleden werd ik wakker en besloot ik dat ik die dag oorgaatjes liet bijzetten. Ik ben toch zeker geen watje? Al die piercings gehad en voor oorbellen was ik bang. Zo stond ik rond half 11 op de stoep bij BodyMX. Ik heb daar alle piercings laten zetten en voel mij prettig bij het feit dat het daar schoon is, het personeel van die mooie witte jassen aan hebben en medisch geschoold zijn. Het voelt aan alsof je in het ziekenhuis bent, daar hou ik van.

Ik heb er eigenlijk vrij weinig last van gehad, ik kon er gewoon op slapen en ze waren alleen even rood na het zetten.
Nu wil ik graag nog een tragus piercing maar aangezien dat door kraakbeen is zal ik daar meer last van hebben.

Oorbellen bij BodyMX
Vanaf €16,95 per paar

3 Reacties op Nieuwe oorpiercings / oorbellen

Ik wil ook zo graag wat meer gaatjes in mijn oren. En bovenin mijn oor wil ik ook weer, maar ben ook lichtelijk bang voor de pijn, haha. Stoer dat jij weer extra piercings hebt.

ik heb zelf ook veel piercings gehad, heb nu alleen mijn normale oorbel gaatjes nog maar wil eigenlijk wel weer een neuspiercing terug.. too bad dat het niet mag met mijn huidige functie at work!