Nieuwe opbergmethode: acryl organizer.

Geplaatst op door Suzanne

Mijn verjaardag was 26 april maar onlangs kreeg ik een verlaat verjaardagscadeau. Een ge-wel-dig verjaardagscadeau namelijk bovenstaande organizer! Ik kende deze al van de Kardashian’s, Kim heeft er een in de badkamer staan en je zag deze geregeld voorbij komen in hun serie Keeping Up With The Kardashians. Ik was dan ook in de wolken met mijn cadeau en er kan veel meer in als gedacht!

In de bovenste klep heb ik wat poeders en grote verpakkingen die verder niet in een lade pasten. In de tweede lade heb ik foundations, primers en potloden. In de derde lade oogschaduw en pigmenten, in de vierde lade heb ik lip producten. De vijfde lades bestaat uit blushes en bronzers, helaas pasten mijn MSF’s er niet rechtop in dus die heb ik in mijn toilettafel laten zitten. In de onderste lade zitten oogschaduw paletten.

Ik vind het een geweldig ding, alleen jammer dat er best wel wat stof door de kiertjes komt. Dit is natuurlijk met dit weer erger, omdat de ventilator aan staat. Ik haal de stof 1 keer per week weg.

Hij staat heel netjes op mijn toilettafel, veel beter als het plastic ladekastje wat ik eerst had staan! :love:

13 Reacties op Nieuwe opbergmethode: acryl organizer.

Oh dat soort kastjes vind ik ook zo mooi om te zien! Wel jammer van het stof, daar had ik eigenlijk nog niet over nagedacht. Maar vind het alsnog mooi en netjes staan :)

Whoa super handig! Hebben, hebben, hebben! Vraag me idd ook af waar deze te koop is :)

Wow handig :D Mocht ik ooit weer meer make-up hebben dan is dit zeker een idee! Mandje waar het nu in ligt ziet er ook zo zielig uit lol

Dat ziet er echt prachtig uit! Ik moet echt ’t kwijl uit m’n mondhoeken vegen als ik deze foto’s bekijk, lol. Wat heb je prachtige producten in je stash zeg!

Ik vind het heel mooi, ik heb een bureau langs het raam dus bij mij in niet transparante lades en bakjes.

Die zijn echt heel leuk! Stiekem zou ik er zelf ook eentje willen, maar ik koop ze niet want ik krijg niet eens 1 lade vol ;’)