NYX Cosmetics Wicked Lippie ‘Immortal’.

Geplaatst op door Suzanne

Oh wat was ik enthousiast toen ik de aankondiging en swatches zag van de NYX Wicked Lippie collectie. En wat een teleurstelling toen ik de lipstick binnenkreeg, welke ik had aangeschaft via een custom purchase..

Onder: 1 veeg. Boven: 3/4 opgebouwde vegen.

Tsjah. Ik hoef eigenlijk niet te vertellen waarom ik teleurgesteld ben. De lipstick heeft weinig pigment (dit zijn zo’n 5/6 laagjes), dekt niet egaal/is patchy en de frost neemt je zo mee terug naar de jaren 70. A little frost never hurt anybody maar dit is een beetje too much voor mij. Ik weet niet wat NYX op de foto voor basis heeft gebruikt of over de lipstick heen, maar hij lijkt niet echt. Het blauwpaarse trekt ook nog eens snel in de huid. Jammer!

NYX Cosmetics
Wicked Lippie Immortal
$6 @ nyxcosmetics.com

NYX verzend wel naar Nederland maar via een bedrijf dat post doorstuurt naar Nederland voor een aardig bedrag. Ik zou dan gewoon via eBay bestellen.

8 Reacties op NYX Cosmetics Wicked Lippie ‘Immortal’.

Wow, wat een bijzondere kleur, ik had vroeger zoiets en dan de oogschaduw er ook bij, roze op de wangen ala 80’s en dan Madonna nadoen :-).