NYX Liquid Suede lipsticks

Geplaatst op door Suzanne

Ja, mensen. Het is lang geleden dat ik weer eens een review heb geplaatst. Wat kan ik zeggen? Life got in the way en mijn blogging mojo was weg. Afgelopen maandag (9 januari) bestond Delta Cephei 8 jaar en eerlijk.. ik was het vergeten. Ik heb afgelopen december weer een jaar betaald om dit domein te behouden en het is zonde van mijn geld als ik er dan niks mee doe. Dus – goed voornemen van 2017 is weer wat vaker bloggen. Voor nu heb ik met mezelf afgesproken dat er minimaal 1 blogpost per week geplaatst moet worden. Of ik dit ook ga volhouden is natuurlijk een tweede. Dat ik op Delta Cephei niet echt actief meer ben wil natuurlijk niet zeggen dat ik helemaal verdwenen ben van social media. Ik ben nog actief op Twitter, Instagram en Snapchat. Niet meer zoveel als voorheen maar in ieder geval actiever dan hier.

Anyway – on to the review!

Een hele tijd terug kocht ik mijn eerste Liquid Suede in de kleur Amethyst – een prachtige tint paars die zeer opvallend is. Ik kreeg voor Kerstmis een giftcard van Douglas en besloot nog 4 kleuren van de Liquid Suede lipsticks te bestellen.

Amethyst – Cherry Skies – Soft Spoken – Sandstorm – Stone Fox

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: deze zijn niet echt matte. Ik zou ze ook niet suède noemen maargoed. Ik vind dit crème lipsticks die ietwat matte opdrogen – ze voelen daardoor wel heel comfortabel op de lippen. Ik vind ze wel plakkerig aanvoelen maar zo lang je je lippen niet steeds op elkaar drukt heb je daar geen last van.

Er zit niet echt een duidelijke geur aan deze lipsticks, ze ruiken ietwat chemisch maar je ruikt ze niet als je ze ophebt dus dat is dan verder niet storend. Wat ik wel storend vind is dat er verschil zitten tussen de kleuren en de dekking. Zo is Cherry Skies heel patchy met aanbrengen. Als ik dan teveel aanbreng dan zie ik er uit als Pennywise en aangezien dat natuurlijk geen compliment is heb ik deze verder niet meer gedragen.

Stone Fox valt me tegen qua kleur. Ik had hem wat grijzer verwacht. Als je op internet zoekt staat hij bij iedereen anders, bij mij is hij meer blauw. Misschien dat ik hem ga mengen met OG Ghoulish van L.A Splash om hem grijzer te krijgen. De kleur is niet echt draagbaar, alhoewel ik me daar normaliter niks van aantrek vind ik dat bij deze kleur toch wel een aandachtspunt.

Mijn favoriet is Sandstorm, een prachtige draagbare tint die toch wel opvalt – ik draag deze vaak naar mijn werk.

Ik vind Amethyst echt geweldig. Hij is knalpaars met een blauwe ondertoon en zorgt ervoor dat mijn groene ogen eruit knallen. Alleen ja, mensen die vinden deze lipstick blijkbaar nogal opvallend want toen ik deze kleur naar mijn werk op had werd ik lichtelijk gestoord van alle reacties en opmerkingen.

Deze lipsticks blijven goed zitten maar moeten wel bijgewerkt worden als je wat gegeten hebt en omdat ze niet geheel matte zijn gaat bijwerken heel makkelijk. Aanraders!

De NYX Liquid Suede lipsticks heb ik gekocht bij Douglas voor €8,35 per stuk.

7 Reacties op NYX Liquid Suede lipsticks

oei ik vind Sandstorm heel mooi!! en de paarse is ook mooi suus en staat je ook nog eens super gaaf :D. en ja leuk meer blogpost :D