OPI Euro Centrale You’re Such A Budapest, Vant To Bite My Neck? & A Woman’s Prague-ative

Geplaatst op door Suzanne

Eind deze maand komt OPI’s voorjaarscollectie uit genaamd Euro Centrale, een collectie geïnspireerd op de Tsjechische Republiek, Hongarije, Polen en Roemenië. Volgens Suzi, OPI’s executive VIP en artistic director zijn deze landen de nieuwe fashion hotspots.

Ik ontving 3 kleuren uit deze collectie, kijken jullie mee?

You’re Such A Budapest, een lavendelkleur. De formule is waterig maar dekt prima na het eerste laagje, ik draag hier 3 laagjes van. Ik vind dit echt een perfecte kleur voor het voorjaar, heel vrolijk.

Vant To Bite My Neck? is een vampy aubergine kleur. Deze dekt echt geweldig, ik draag hier slechts 1 laagje. Deze kleur doet me niet denken aan het voorjaar, eerder aan Roemenië in de herfst. Mysterieuze kastelen.. Ik hou van die sfeer.

A Woman’s Prague-ative wordt beschreven als een bronzen kleur, maar ik vind hem meer koper! Het is een prachtige glinsterende kleur en staat vast mooi bij een zongebruinde huid. Ik draag hier 2 laagjes van.

Deze collectie bestaat uit heel veel verschillende kleuren, van bleek nude tot aqua maar ook glitters! Een hele veelzijdige collectie met prachtige tinten. Deze collectie is vanaf eind februari verkrijgbaar en de nagellak kost €14,25 per stuk. Er is ook een mini set verkrijgbaar met 4 tinten voor €18,95. Mocht je liever online bestellen, dan kun je bij Color4Nails terecht. Daar kosten ze $6,25 per flesje.

Ik vind het een toffe collectie, heel veelzijdig en geschikt voor het hele jaar! Hoe vind jij deze collectie?

32 Reacties op OPI Euro Centrale You’re Such A Budapest, Vant To Bite My Neck? & A Woman’s Prague-ative

chucky1012 zegt: 21 februari 2013 om 07:57

De lavendel en de laatste ak zijn het mooist! Ik ben erg blij als ik hier nagellak van gebruik omdat het wkn mooi blijft! ;-)

I’m in looooove sweet love with Budapest…prague-ative is niet iets wat ik snel zou kopen maar vaak zijn die kleuren verassend mooi, heb hier nog ergens de eerste OPI Prague-ative liggen uit de oude europe collectie :) zal ‘m eens opzoeken

Hmm, zijn niet echt mijn kleuren al vind ik ze zeker niet lelijk! Ben wel benieuwd naar de andere kleurtjes, binnenkort maar even bekijken bij Sephora!

Mooie kleuren. En wat goed dat de Vant to Bite my Neck zo goed dekt. En de site is ook een fijne tip. Ik vind W best duur in de aanschaf en zi scheelt het weer een stukje.

You’re Such a Budapest is zéker mooi, maar doet me in de verste verre niet aan de stad denken. Het is juist zo’n romantische, vrouwelijk Sissi-overloaded stad dat ik een goud of roodtint had verwacht!