OPI Holland collectie swatches

Geplaatst op door Suzanne

Ja, ik loop achter – ik weet het! Deze OPI Holland nagellak had ik al eeuwen untried in mijn Helmer staan, en bedacht dat het misschien leuk was om ze te swatchen. Ze zijn her en der nog te koop, en je kunt ze ook nog via internet bestellen. Ik heb 5 kleuren uit deze collectie. Kijken jullie mee?

Ik draag van alle nagellak 2 laagjes, zo kunnen jullie de dekking goed zien :)

I have A Herring Problem is een denimblauwe lak met kleine zilveren en gouden glittertjes.

Thanks A Windmillion is een zeegroene pastel lak.

A Roll In The Hague is een fel oranje kleur.

Dutch Ya Love OPI is een paarse kleur met roze shimmer.

I Don’t Give A Rotterdam is een lavendelblauwe lak, met zilveren glittertjes.

Zo, dat waren mijn OPI Holland lakken! Deze collectie is de best verkochte collectie van OPI – vind ik niet zo gek aangezien deze collectie prachtige kleuren bevat en natuurlijk omdat hij gebaseerd is op Nederland ;) De nagellak van OPI kost in Nederland €13,95 per flesje. Je kunt ze natuurlijk ook via internet bestellen, dan ben je vaak goedkoper uit.

Ik zeg trouwens stug ‘opie’ in plaats van ‘opie-ay’ – ik vind dat zo raar klinken ook al is dat de correct uitpraak haha! Wat zeg jij?

14 Reacties op OPI Holland collectie swatches

Mooie kleuren, vooral die pastelgroene vind ik gaaf!
En haha, ik wist niet eens dat ‘opie-ay’ die juiste uitspraak was! Ik zeg ook altijd gewoon ‘opie’.
X

Haha, bij het zien van de titel dacht ik: hey, krijgen we weer een eigen OPI collectie! Leuk dat je ze nog eens geswacht hebt, weet ik weer hoe ze eruit zien!

Zelf heb ik I have a herring problem en vind hem echt leuk! Heb die mini verpakking toen een keer gekocht. Leuke collectie was dat!

Ik heb I don’t give a Rotterdam ook en vind die echt super mooi! (Oké, en ik heb hem natuurlijk omdat ik uit Rotterdam kom =D). Ik zeg ook gewoon ‘oopie’!