OPI Skyfall holiday 2012 collectie swatches

Geplaatst op door Suzanne

Binnenkort komt de Skyfall collectie uit van OPI, voor de feestdagen. Deze collectie is gebaseerd op James Bond/007 en ten ere van zijn jubileum. Ik ontving 3 kleuren: Live And Let Die, Die Another Day & The World Is Not Enough. Kijken jullie mee?

Live And Let Die is een donkergroene nagellak met gouden en groene glitters. Ik heb er een blurry foto bijgedaan zodat jullie dat goed kunnen zien. Op de swatches draag ik 2 laagjes.

Die Another Day is een vurig rode kleur met een oranje ondertoon. Deze kleur doet me denken aan een robijn, mooi! Ik draag hier 2 laagjes.

The World Is Not Enough is een champagnekleurige lak met veel subtiele glitters. Door de glitters doet de lak soms rosegold aan, in bepaald licht. Ik heb een blurry foto toegevoegd zodat jullie kunnen zien hoe mooi hij is! Dit zijn 3 laagjes.

Ik vind ze allemaal fijn lakken, ik heb geen problemen gehad met applicatie. Ik vind dit een hele mooie collectie en wil nog wat andere kleuren hebben, eigenlijk. Ik voorspel dat deze collectie goed gaat lopen, dus als jij wat wil hebben adviseer ik je om er snel bij te zijn!

OPI Skyfall collectie nagellak €13,95
OPI Skyfall Man With The Golden Gun topcoat €39,95
Deze collectie is vanaf eind oktober te koop.

16 Reacties op OPI Skyfall holiday 2012 collectie swatches

Ik vind de drie kleuren allemaal prachtig! Maar ik heb een zwak voor rood, dus waarschijnlijk zal het dat worden…

Wauw! Die rode is echt waanzinnig mooi. Helaas draag ik vooral lichte, nudekleuren, maar dit is zeker een mooie kleur voor de feesdagen.