Oproep: Testpanel Andrélon Oil & Care!

Geplaatst op door Suzanne

Andrélon heeft sinds kort een nieuwe lijn, Oil & Care voor droog en/of pluizig haar. Ik ben fan van olie in mijn haar, en ik ben dus deze lijn ook al uitvoerig aan het testen. Maar jij wil vast ook eens gratis een nieuw product proberen, en daarom zoek ik 10 dames die mee willen doen met een testpanel!

Hoe werkt dit?
Ik selecteer 10 dames middels het onderstaande formulier. Ik probeer variatie in de reviews te krijgen, door dames met verschillende haartypes te kiezen. Ik kies 10 dames, welke dan van het PR bureau een pakket met de producten ontvangen. Je laat mij weten dat je het pakket ontvangen hebt, en ik verwacht na 2 weken een beknopte review van je. Foto’s zijn niet verplicht, maar zijn wel gewenst.

Ik heb veel aanmeldingen gekregen, ik heb daarom al 10 dames geselecteerd.

16 Reacties op Oproep: Testpanel Andrélon Oil & Care!

Oeh, wat super leuk! Ik heb mezelf aangemeld, want het lijkt me super om te kunnen proberen, omdat mijn haar gewoon een ramp is. Of het verzorgd niet genoeg of het verzwaard teveel, dus ik hoop stiekem dat deze lijn wel werkt! :D

Ik ben aangemeld. Ben wel eens benieuwd of deze budget producten iets aan mijn droge haar kunnen doen, zonder het vettig te maken :)

Ik was zo benieuwd naar deze lijn toen ik er over las! Ik heb goede hoop dat het mijn droge stugge lengtes mooi gevoed en glanzend kan krijgen zonder dat alle volume eruit zakt. Het lijkt me heel gaaf om de producten te reviewen. :-)

Ik heb me ook opgegeven!
Superdikke pluis haar is in de winter altijd extra lastig te temmen..

Ik ben benieuwd!
Wel weer superleuk geregeld dit en super van Andrelon

Oooh dit zou perfect zijn voor mijn dikke bos krullend/golvend haar, het is zo droog haha. Ik ga morgen wel even een fotootje uploaden! (:

Michella Nanhekhan zegt: 14 november 2012 om 18:59

Hoi!

Wat leuk ben gek op arganolie en heeeeelll benieuwd naar deze producten! Helaas kan ik me niet opgeven via het formulier, hij doet het niet :( dus hopelijk is dit ook goed??

Liefs xx Michella