Outfit Ideas: all black, errrthing!

Geplaatst op door Suzanne

Misschien was het jullie nog niet opgevallen, maar ik hou van zwarte kleding. Yup. Zwart. Helemaal. Het liefst elke dag. Morticia? Maybe.

1. Zwarte a-lijn top
Oh, dit is echt zo’n item dat je altijd aan wil. Cheap, comfy en een mooie pasvorm voor de curvy lady.

2. Slimfit stretch broek
Een probleem dat ik altijd ervaar met plus size broeken, is dat ze al-tijd te breed zijn aan de benen. Dan voel ik me onwijs onvrouwelijk en die broeken doe ik dan ook nooit aan. Ik kies daarom altijd voor slimfit modellen, die vaak ook niet eens aansluitend zijn. Gelukkig heb ik een moeder die met een naaimachine overweg kan, en voor mij broeken versteld.

3. Waterval vest met PU mouwen
Waterval, zwart en PU leder? Don’t mind if I do!

4. Chuck Taylor All Star Basic Washed Ox W
Ik ben fan geworden van All Stars. Ik vind ze breder als Vans en ze lopen net wat fijner. Deze acid wash lage Chucks zijn heel fashionable. Do want!

5. Aridza Bross Roxie tas
Leder, handzaam, ketting hengsel EN studs? Perfection.

4 Reacties op Outfit Ideas: all black, errrthing!