Outfit of the day: biker tartan

Geplaatst op door Suzanne


Ik weet niet of jullie het leuk vinden als ik wat vaker outfits deel? Mijn outfits zijn niet heel fashionable en ik zal zeker nooit een fashionblogger worden want ik draag hele eentonige kleding, haha! Toch lijkt het me leuk om vaker outfits te laten zien. :-)

Vandaag heb ik een hele simpele outfit aan. Het geruite hemd komt van Kik, dit heb ik in de zomer gekocht en is zodoende inmiddels alweer te groot. Ik draag het op een bikertregging van de Miss Etam Limited collectie. Ik heb deze toen gelukkig ook 2 maten kleiner gekocht dus die kan ik ook nog dragen als ik richting mijn streefgewicht ga. Ik draag een longsleeve van Anni Rolfi onder het shirt want ik heb het altijd koud. Verder mijn favoriete biker boots van Dr. Martens, het model heet Kathleena. 

6 Reacties op Outfit of the day: biker tartan

Heel erg koel, wat mij betreft mag je die prachtige taille wel wat meer accentueren pop! Vind de kleuren heel gaaf en de boots zijn echt super.