Philosophy Kiss Me Tonight Moisturizing Lip Treatment

Geplaatst op door Suzanne

Philosophy, een van mijn favoriete merken qua skincare heeft ook een g-e-w-el-d-i-g product voor de lippen. Kiss Me Tonight is een intensieve treatment voor s’nachts die je lippen hydrateert en hersteld.

Het is buiten koud en door de snotterende mensen (vooral in de trein..) is mijn weerstand niet top. Ik slik dagelijks echinacea maar ik merk dat ik last krijg van gescheurde lippen en mondhoeken door het weer en het verschil in temperatuur (buiten koud, binnen warm). Natuurlijk moet je je lippen overdag beschermen maar soms lukt met niet altijd of ben je je lippenbalsem vergeten. Ik gebruik dan s’nachts heel graag deze Philosophy treatment. Het is een dikke, zalfachtige substantie die makkelijk aanbrengt. Qua geur, hij ruikt zoet maar er is wel een vleugje menthol te bekennen.

Ik werd afgelopen week s’nachts wakker, toen deed mijn bovenlip zeer en daar zat een beginnende kloof. Ik heb vervolgens een dikke laag Kiss Me Tonight aangebracht en s’ochtends waren mijn lippen weer zijdezacht en ik had geen last meer van die plek. Ik vind dit echt een top treatment, hij staat standaard op mijn nachtkastje. Holy grail!

De Philosophy Kiss Me Tonight treatment is te koop bij ICI Paris XL en kost ongeveer €13.

5 Reacties op Philosophy Kiss Me Tonight Moisturizing Lip Treatment

SandeNova zegt: 5 februari 2014 om 07:42

Jij hebt al van die mooie volle lippen. Zien er ook goed uit. Dus dit is jouw geheim!