Pictures: obsessed with neon.

Geplaatst op door Suzanne

Ik ben ineens helemaal van de neon. Ik heb van die vlagen dat ik dan álles neon wil hebben.

Dus, zie hier. Neon roze toilettas van Andrélon gehad, kleine koraal van Sarah voor mijn verjaardag. Je kunt ze kopen bij Sac d’ Anvers in Antwerpen/Hasselt. Heel toevallig, Lisha liet me op woensdag haar koraalkleurige zien en ik was verliefd, komt donderdag het pakket van Andrélon binnen <3 Anyway, ze zijn van leder met struisvogelmotief. De grote kost €8 en de kleine €6 (omg cheap!). Ze hebben er ook tassen van, daar ga ik binnenkort eens naar kijken. Wil jij er ook eentje, maar woon je niet in de buurt? Je kunt ze ook online bestellen. (Shipping naar NL is €15)

Neon lipstick van Stargazer, nummer #106. Hier heb ik hem op. En dan zie je mijn laatste aanwinst, een Marc by Marc Jacobs portemonnee. Deze heb ik gekregen voor mijn verjaardag slash moederdag van mijn huisdieren. (In werkelijkheid heb ik hem dus gewoon zelf gekocht, maar dit is een leuk excuus – nee?).

Nu ga ik nog op zoek naar leuke neon sandaaltjes!

16 Reacties op Pictures: obsessed with neon.

O heerlijk die nieuwe neon mode! En deze zijn echt heel leuk en lekker goedkoop. Alleen jammer van de hoge verzendkosten naar Nederland.

HAHA, die ga ik onthouden: Ik denk dat ik binnenkort ook een moederdag cadeau van mijn katjes krijg. :-)