Plus size shop: Miss Etam.

Geplaatst op door Suzanne

misstam

Miss Etam, wie kent deze winkel nou niet? Ze hebben kleding voor korte, lange, zwangere en plus size dames. Maar als jij een normale maat hebt, kun je er ook prima terecht. Ik heb kleding van Miss Etam Plus, probleem is dat ik nogal kieskeurig ben qua kleding en ik dus helemaal niet veel kleding heb. Eigenlijk te weinig, want ik heb het idee dat ik altijd hetzelfde aan heb.

Miss Etam heeft veel keus qua kleding. Zo kun je er terecht voor treggings, blazers, broeken, jurken, tunieken, rokjes maar ook basics, accessoires en zelfs schoenen. Boven in mijn collage zie je wat dingen die ik op de Miss Etam shop tegenkwam en wel tof vond!

Roze blouse met studs. Wat mij betreft hadden de studs er niet op hoeven te zitten en ook de open schouders niet, dit maakt het geheel wat eh, tacky.
Denim capri. Lijkt me een hele fijne broek voor de zomer!
Zwarte top. Lekker basic maar door de a-lijn net even wat specialer.
Neon sjaal. Ik hou van neon!
Denim legging. Deze wil ik graag hebben, aangezien ik normale spijkerbroeken te los rond mijn bene vind zitten.
Zwarte jurk. Ook weer lekker basic, daar hou ik van qua kleding! Jammer dat het een aansluitend model is, no bueno bij plus size!

Deze neon trui vind ik ook erg gaaf, die ga ik bestellen!

9 Reacties op Plus size shop: Miss Etam.

Ik vind aansluitende modellen juist vaak mooi bij plussizers. Die hobbezakken maken je huge i.m.o.

Ik ben gek op Miss Etam. Niet op de bloemenprints die nét niet leuk zijn of de megawijde soepjurken, maar wel op de basisstukken zoals jeans, shirtjes en vesten. Heel fijn!