Preppin’ for winter

Geplaatst op door Suzanne

Hoewel het nu nog zomer is, ben ik al druk bezig met fall/winter. Vorig jaar kreeg ik de Dr. Martens Jun(e)y boots in het zwart, en ik heb ze de hele winter en de slechte lente gedragen. Het borg bij mijn hiel is versleten, en ik wilde graag nog een paar bij. Het liefst in het bordeaux rood, maar die zijn niet gemaakt helaas. Op Marktplaats kwam ik de Juney boots tegen het bruin van geruwd leder en ik kocht ze voor een fijn prijsje.

Ik vind het nog steeds verwarrend dat ze steeds een andere naam hebben. Jenny, Juny, Juney..

het begon net te regenen, vandaar de spikkels op het leder

Bruin is niet helemaal mijn ding qua kleding, maar ik probeer steeds meer andere kleuren dan zwart te dragen voor wat afwisseling. Ik moet ze nog iets uitlopen, ze zitten strak bij mijn (hoge) wreef maar blaren krijg je niet van deze laarzen door de dikke borg. Ze zitten gewoon meteen lekker!

Ze zijn her en der nog verkrijgbaar, o.a bij ASOS in de sale. Van Dr Martens laarzen heb ik altijd maat 40, maar van schoenen/ballerina’s maat 39. Door het borg zitten deze wat strakker dus als je twijfelt tussen 2 maten of je zit tussen 2 maten in zou ik 1 maat groter nemen.

10 Reacties op Preppin’ for winter

Ik ben fan van Dr Martens, ze hebben echt niet alleen de “kisten” idd maar ook super leuke laarzen waar je zo lang mee doet!