Primark Super Matte Liquid Lipsticks

Geplaatst op door Suzanne

Een paar maanden geleden viel mijn oog op de Primark Super Matte Liquid Lipsticks. Ik moet bekennen dat ik bij Primark normaal de beauty afdeling altijd oversla omdat het vaak zo’n enorme rotzooi is. Overal liggen open gemaakte producten, kapotte bronzers en lekkende nagellak flesjes. Omdat ik het vies vind om in dergelijke schappen te graaien schenk ik er daarom geen aandacht aan. Deze lipsticks liggen gelukkig niet in de buurt bij de poeders en kon ik zonder vieze handen mooi bekijken!

Niet elke Primark heeft hetzelfde assortiment. Ik heb deze kleuren dus bij 4 verschillende filialen ‘verzameld’. De Metallic Matte vond ik bij toeval in Primark Zuidplein, helaas hadden ze de rode niet die ook metallic was.

Van boven naar beneden:

  • Queen: een metallic rosegouden tint
  • Karla: een bruine tint
  • Kiki: een intens diep paarse tint
  • Kim: een lichtroze tint
  • 03 (geen naam): een koele rode tint
  • Kendall: een koele paarse tint met bruine ondertoon
  • Kylie: een roodroze tint met subtiele glitter

De lipsticks zijn inderdaad super matte, zoals je kan zien. Je zou denken dat ze daarom extra lang blijven zitten maar dat is eigenlijk niet zo. Sommige kleuren zijn erg patchy zoals Kylie, Kiki en Queen. Hierdoor moet je meer product aanbrengen wat er voor zorgt dat als de lipstick droog is hij gaat afbladderen en je ineens overal stukken lipstick vindt.

Ook is de lipstick ontzettend droog en daardoor oncomfortabel. Ik gebruik voor het aanbrengen een vette lipbalm en daarna vaak een crème lip pencil zodat het wat comfortabeler aanvoelt.

Queen

Queen

Karla

Karla

Kiki

Kiki

De lipsticks zijn niet verkeerd, vooral niet als je naar de prijs kijkt. Een lipstick kost €2,50 en dat is natuurlijk spotgoedkoop! Ik vind het jammer dat de kleuren onderling zo verschillen qua dekking en formule, een beetje consistentie zou niet verkeerd zijn. Desondanks ben ik blij dat ik deze in mijn stash heb!

De Primark Super Matte Liquid Lipsticks kosten €2,50 en zijn verkrijgbaar bij filialen met een groter beauty assortiment.

4 Reacties op Primark Super Matte Liquid Lipsticks