Quick swatch: Maybelline Color Tattoo Eternal Gold

Geplaatst op door Suzanne

Ik kreeg van Jessica voor mijn verjaardag vorig jaar deze Color Tattoo! Ik wilde hem snel even laten zien aan jullie, vandaar dat de foto’s van wat mindere kwaliteit zijn. De Color Tattoo’s vind ik fijne producten, ze blijven goed zitten en zorgen ervoor dat je een perfecte basis hebt voor je ooglook. Ik vind ze zelfs beter als MAC’s Paintpots. Yes, I said it.

De Color Tattoo heeft veel shimmer en reflecteert mooi met het licht, helaas is dat niet zichtbaar op mijn foto. DAMN YOU, RAIN! Na het handen wassen bleven er mooie shimmers achter op mijn hand, longlasting is hij dus zeker.

6 Reacties op Quick swatch: Maybelline Color Tattoo Eternal Gold

Saffira zegt: 31 mei 2014 om 11:14

Oeh, heel erg mooi! Heb zelf ook twee Color Tattoos, zou heel graag nog een matte willen hebben!
x Saffira

Ik vind ze een beetje stug textuur, en ik gebruik ze dus ’t liefst als basis in plaats van echt als oogschaduw op zich. Maar langhoudend zijn ze inderdaad.