Remington Keratin Therapy Pro Straightener

Geplaatst op door Suzanne

Deze winter/herfst komt Remmington met drie nieuwe stylingtools: Shine Therapy, Keratine Therapy en Wet2straight. Er is per styling tool een haarprobleem die wordt verholpen door gebruik van deze tool. Last van dof haar? Maak dan gebruik van de Shine Therapy tool en heb je niet zoveel tijd? Gebruik dan de Wet2straight tool. Heb je last van broos en ongezond uitziend haar? maak dan gebruik van de Keratine Therapy Tools.

De Keratin Therapy Pro Straightener is een stijltang die door de Keratine technologie zorgt voor sterker en gezonder haar. Het haar zou tot 57% beter beschermd zijn tegen schade en haarbreuk. Deze straightener is de enige stijlingtool die ik voor jullie heb getest. Nu heb ik zelf geen krullend haar, dus dat steilen van het haar kan ik niet voor jullie testen. Maar ik krul wel vaak mijn haren met de straightener, daar ga ik jullie dus iets over vertellen.


De stijltang komt in een mooie grote luxe doos. In de doos zit de stijltang en een hitte vestendig opberg etui. Doordat er een mooi etui krijg ik een instant luxe gevoel. Ook ziet de tang er netjes en stylish uit. Op de bovenkant zie je alle standen staan. Maar dit zie je pas als hij aan staat, dan gaat het lichtje schijnen. De knopjes om hem aan, uit en de temperatuur te veranderen zitten aan de zijkant van de tang. De knoppen zitten aan de zijkant zodat je tijdens het stijlen van het haar de tang niet per ongeluk uit zet of de temperatuur verlaagd, goed over nagedacht dus.

Wat deze tang ook zo speciaal maakt is de hittebeschermende sensor, die in de bovenste plaat van de tang zit verwerkt. Deze houdt het vochtgehalte van het haar in de gaten en verlaagt de temperatuur waar nodig. Dit om je haar extra te beschermen.

Net zo als alle andere styling tools heeft ook deze tang de keratine coating in de platen. Dit zou dus zorgen voor gezonder haar, nu moet je niet denken dat je geen hitte beschermende producten moet gebruiken voordat je gaat stylen. Het blijft natuurlijk van belang om je haar zo goed mogelijk te beschermen. Ik vind het lastig om te bepalen of die keratine echt werkt, wat ik wel merk is dat mijn haar super zacht en glanzend is na gebruik.

Voordat ik deze stijltang kreeg, had ik er een van de Blokker van €10,-. Daar krulde ik zo nu en dan mijn haar mee en op zich deed hij dat prima. Tot dat ik deze tang ontdekte en ik pas het verschil merkte. Wat ik zelf een voordeel van deze tang vind is dat de platen flexibel kunnen bewegen, daardoor kan je heel goed je haren krullen. Je haren glijden als het ware door de tang heen. Na het krullen met de Keratine pro straightener blijven de krullen er sowieso één dag in zitten, de volgende dag sta ik op met een mooie slag. Perfect als je het mij vraagt!

Ik ben heel erg enthousiast over de Keratine Pro stijltang en vind het dan ook echt een aanrader. De verkoopprijs van de tang is €79,99 en is te koop bij o.a Media Markt, Kijkshop en Wehkamp.

Dit artikel bevat producten die Lara heeft ontvangen nadat
zij een persevent bezocht voor DeltaCephei.
Dit heeft geen invloed op haar mening.

10 Reacties op Remington Keratin Therapy Pro Straightener

Lijkt me fijn! Ik heb zelf die shine therapy maar die doet z’n werk bijna té goed, m’n haar wordt er wel erg shiny van haha. Ben in ieder geval altijd al tevreden over de tangen van Remington!

Remenghon vind ik zelf een goed merk qua haarloos. Heb zelf al jaren een fohn van hun en hij droogt mijn dikke haar als een malle.

Wat ziet die stijltang er mooi uit zeg hij lijkt me ook heel erg fijn werken. Misschien als mijn stijltang het heeft begeven toch voor deze ga.