Review by Shanna: Aussie Take The Heat

Geplaatst op door Suzanne

Toen Suzanne vroeg of ik shampoo van Aussie wilde proberen, vond ik dat erg leuk. Ik had al veel over Aussie gehoord/gelezen. Ik stond te trappelen dit te gebruiken.

Ik heb de shampoo, conditioner en 3-minutenmasker gebruikt.

Sindskort gebruik ik steeds vaker de stijltang. Dit vind ik toch altijd een beetje ‘eng’, maar toch ben ik zo eigenwijs om geen heatprotecter te gebruiken. Noem het luiheid, noem het dom. ;)

“Sssssssssssssssssss. What’s that sound you ask? It’s you sizzling in your party dress. Forget it! For blow-dried hair, not burned, wrap this around your locks. When the celebrating starts, good hair’s the only excuse you need to party. (We’ll see you on the dance floor).”

Er staat op de verpakking dat het voor “heat-damaged hair” is. Ik heb een tijdje terug mijn haar helemaal af laten knippen, omdat het zo onwijs droog was. Mijn haar is dus (nog) niet beschadigd. Wel heb ik snel vet haar en heb ik een gevoelige hoofdhuid.

Allereerst wil ik even zeggen dat het onwijs lekker ruikt. Zoet, naar snoepjes. De shampoo is heerlijk romig, en je haar voelt niet ‘squeeky’ schoon. Iets waar ik een hekel aan heb, dat droge haar wanneer je je shampoo hebt uitgespoeld.
De shampoo is ontiegelijk zuinig; je hebt maar een kneepje zo veel als een spruitje nodig voor je hele hoofd. En: ik krijg er geen jeuk van op mijn hoofd!

Toen ik de conditioner in mijn haar deed, gleed het erdoorheen. Heel glad en zacht voelde ik mijn haar. Mijn haar uitborstelen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Het masker is nét een stapje verder dan de conditioner. Nóg gladder, nóg zachter. Ik merkte dat dit voor mijn haar iets té was: mijn haar werd snel vet, de volgende dag. Wanneer mijn haar wat langer wordt, zal ik dit wat vaker pakken denk ik (heb nu halflang haar). Wel is het systeem erg handig; er zit geen dop op. Je pakt de fles, en knijp zo ‘hoppa’ wat in je hand.

Al met al vind ik Aussie zeker z’n geld waard als je wat langer haar hebt en vaak de stijltang/fohn pakt. Je hebt maar iets nodig voor mooi, glad, en beschermd haar.

Take the Heat Shampoo (€ 6,99)
Take the Heat Conditioner (€ 6,99)
Take the Heat 3 Minute Miracle Treatment (€ 8,99)

Door Shanna geschreven.

6 Reacties op Review by Shanna: Aussie Take The Heat

Over deze producten heb ik al vaker gehoord, ze schijnen inderdaad heel fijn te zijn. Ik vind de prijs alleen net iets te hoog, maar als het ergens eens in de aanbieding is, ga ik het zeker eens proberen!

Ik heb meerdere aussie producten gebruikt en ze kunnen mij toch niet gelukkig maken. Ik heb echt mega dik haar, dus wellicht dat dat de reden is.