Review: Otterbox iPhone case van iPodhoes.nl

Geplaatst op door Suzanne

Mijn iPhone heb ik nu zo’n anderhalf jaar in bezit. Ik ben onwijs zuinig op mijn spullen, en deze telefoon was het eerste toestel waarvoor ik een verzekering afsloot bij mijn abonnement. iPhones zijn nogal teer en gemaakt van glas dus als je hem net verkeerd laat vallen dan is het the horror! Eigenlijk is die verzekering bijzonder overbodig, er is nog helemaal niets aan mijn telefoon maar ach – better safe than sorry. Otterbox kende ik al vanuit Amerika, en vond het interessant maar in Nederland is het redelijk onbekend.

Otterbox maakt oerdegelijke cases en dergelijke. Ik kreeg van iPodhoes een Otterbox hoes, en mijn iPhone kan ik nu mee nemen om te survivallen. Ook wel bekend als ‘uitverkoop’. Anyway, het is een hard case, met daaromheen een siliconen case. Je hebt dus dubbel bescherming! Voor je scherm zit ook een plastic laag, enkel de front camera/speaker en de back camera zijn onbeschermd. Zul je net zien dat je sleutel er in je tas vol in komt.

Ik heb mijn iPhone al een aantal keer laten vallen (OMG!) maar nee, er gebeurt helemaal niets met je telefoon. Enige minpunt is dat door de onwijs goede bescherming, je telefoon zwaarder maar vooral ook dikker wordt. Het is dus geen sleek iPhone meer – maar ik ben er onwijs blij mee!

Je kunt hem kopen bij iPodhoes.nl en hij kost €59,95, klik!

13 Reacties op Review: Otterbox iPhone case van iPodhoes.nl

Wat een leuk en vrolijk hoesje! Ik vind het altijd fijn als een hoesje helemaal om je mobiel zit, en niet alleen de achterkant

In Amerika zag ik iedereen inderdaad met een Otterbox rondlopen! Zonde dat hij er zo dik en zwaar van word, maar ik ga ook liever voor wen goede bescherming :)

Wat een leuke en handige hoes! Ik heb ook een iPhone, en ook een verzekering afgesloten. Ik gebruik verschillende hoesjes, nu eentje die alleen de achterkant beschermt.

Wel een groot ding haha, maar hij lijkt me wel heel handig als je van tevoren al weet dat je telefoon wel wat meer bescherming kan gebruiken. En het printje op de achterkant vind ik leuk!