Revlon ColorBurst Lipbutters Tutti Frutti, Sweet Tart, Cherry Tart, Strawberry Shortcake en Lollipop.

Geplaatst op door Suzanne

Onlangs kwam ik een blogsale tegen, waar de dame in kwestie een hele partij Revlon ColorBurst Lipbutters te koop had, allen gesealed. Ik bestelde er 5 en koos de kleuren Tutti Frutti, Sweet Tart, Cherry Tart, Strawberry Shortcake en Lollipop. Van de kleuren die ik heb gekocht, is enkel Lollipop in NL te koop en de rest niet – wat erg jammer is.

 

 

 

 

 

Ik vind de Lipbutters erg fijn, ze glijden over je lippen en voelen als een balsem maar ze geven genoeg kleur af om voor een lipstick door te gaan.
Ik vind ze allemaal mooi, behalve Strawberry Shortcake. Deze kleur vind ik te licht bij mijn huidskleur en als ik dan bronzer op doe (wat ik op de foto’s niet op heb) kan ik zo meedoen in Jersey Shore of Oh Oh Cherso. Nee, dat is geen succes ;)

Ze hebben een adviesverkoopprijs van €10,50 en zijn onder andere te koop bij de D.A Drogist, Drogisterij.net en Wehkamp.


17 Reacties op Revlon ColorBurst Lipbutters Tutti Frutti, Sweet Tart, Cherry Tart, Strawberry Shortcake en Lollipop.

Ik vind ze echt heel erg mooi, tutti frutti staat je super! Het zijn inderdaad net lipsticks, super fijn dat ze ook ze ook nog voedend zijn! :)
Wel jammer dat ze in Nederland bijna niet te koop zijn. X

Ik hou van ze<3 heb die van mij op Ebay gekocht, was toen goedkoper uit dan hier in NL en ik kan echt niet meer zonder ze. Ze staan je ook prachtig!

Ik vind dat Strawberry Shortcake je wel staat, maar je moet natuurlijk vooral dragen waar jij je gemakkelijk in voelt. :)

Ooh so pretty! Vind Shortcake eigenlijk juist wel leuk. Mooi voor elke dag, niet te heftig (zegt het meisje dat net een paarse lipstick heeft gekocht haha). Maar als je hem te licht vind is het niets nee. Vind lollipop denk ik het leukste bij je staan!