Revolution Ultra Strobe and Light palette

Geplaatst op door Suzanne

Ik liep bij de Etos en mijn oog viel op een klein standje van Makeup Revolution London. Natuurlijk gaat mijn aandacht direct naar de highlighters want there is no such thing as too much highlighter. Er was helaas geen tester beschikbaar van het Ultra Strobe and Light palette en ik nam hem op goed geluk mee.

Het palette bevat acht kleuren highlighter.

De foto’s van de pans zijn ietwat overbelicht, excuses daarvoor. Het palette bevat een mix van koele en warme kleuren en 1 tint bevat wat chunky glitters.

Het pigment is niet verkeerd maar ik had er wat meer van verwacht. Wellicht omdat ik tegenwoordig eigenlijk alleen metallic highlighters kies en deze een stuk subtieler zijn. Dat gezegd zijn deze wel geschikter voor dagelijks gebruik – alhoewel ik mijzelf daar nooit wat van aantrek. Van 3 kleuren valt het pigment me wel tegen – dat zijn de 2e, 3e en 6e kleur op mijn swatch. Vooral die 6e tint zie je eigenlijk niet op mijn getinte huid.

Ik vind dat ze met een kwast niet heel veel kleur afgeven dus gebruik ik liever mijn vingers om aan te brengen en vervolgens blend ik met een kwast. Ik heb hier twee kleuren op van de onderste rij, de rechtse. Ik heb de gouden tint gebruikt als basis kleur en op die kleur heb ik de kleur met de chunky glitters gebruikt.
Het palette is niet spectaculair of super speciaal maar wel een leuke aanvulling op mijn stash en zeer geschikt voor dagelijks gebruik. De highlighters kunnen ook mooi als oogschaduw gebruikt worden doordat er diepere kleuren in het palette zitten welke ik persoonlijk niet als highlighter zou gebruiken omdat ik het meer bronzers vind. Desondanks ben ik wel blij met mijn aankoop!

Ik kocht het Revolution Ultra Strobe and Light Palette voor €9,99 bij Etos.

 

4 Reacties op Revolution Ultra Strobe and Light palette