Rimmel London Kate Moss Dare To Go Bare collectie

Geplaatst op door Suzanne

Vorig jaar zomer bracht Rimmel London in samenwerking met Kate Moss een aanvulling op de collectie uit, namelijk de Dare To Go Bare collectie. Een collectie vol nude tinten lipstick en nagellak!

In de collectie zitten 3 lipsticks, 1 lipbalm en 5 tinten nagellak. Ik ontving kleur #43 van de lipsticks, een perzikkleur en de transparante lipbalm.

De kleur is eigenlijk net-niet bij mij. Ik denk dat de kleur prachtig staat bij iemand die wat lichter van tint is. De lipstick ruikt heerlijk, een nostalgische geur. Hij voelt goed verzorgend aan maar accentueert de velletjes bij mij wel. Hij is niet heel langhoudend doordat hij zo romig en verzorgend is.

De Salon Pro nagellak ontving ik in kleur #129 Sensual Spice. Het is een kaneelkleur met gouden shimmer, heel mooi. De kleur staat weer niet zo bij mijn huidskleur, helaas. Ik draag hier 2 laagjes en je ziet mijn nagelrand er wel doorheen piepen. Een derde laagje lost dit makkelijk op. De Salon Pro nagellak van Rimmel heeft zo’n ontzettend fijn kwastje, je kan je nagels netjes lakken zonder je hele nagelriemen onder te smeren.

Rimmel London x Kate Moss Dare To Go Bare collectie
Lasting Finish Lipstick €9,99
Salon Pro nagellak €6,99

 

//PR sample

4 Reacties op Rimmel London Kate Moss Dare To Go Bare collectie

Die lipstick, heel mooi, ondanks dat ik bij jou zoveel kleur voorbij zie komen… staat dit jou ook top!