Rimmel London The Only 1 Lipstick

Geplaatst op door Suzanne

Rimmel London blijft met nieuwe producten komen en deze maand komt de Rimmel London The Only 1 lipstick uit. Ik heb kennis gemaakt met deze lipsticks tijdens het #RimmelSpring event, vandaag laat ik ze aan jullie zien.

Als eerste lipstick van zijn soort, is The Only 1 klaar om lipstick-geschiedenis te schrijven. Een unieke ‘multi-tasker’, die uitblinkt in alles wat je in een lipstick zoekt. Ontdek intense, high-impact kleuren. Geniet van een ultra comfortabel, luchtig gevoel en verwen je lippen met een weelderige hydratatie. Een zorgeloze ervaring is gegarandeerd omdat de prachtige kleur urenlang op je lippen blijft zitten. Het is de ‘only 1’ lipstick die je nodig hebt… en de ‘only 1’ die je nooit zal teleurstellen. Onze held!

KLEUR – ‘Pre-coated’ pigmenten zorgen al in één lipsticklaagje voor fantastische volledige dekking. De kleuren zijn bij het aanbrengen prachtig helder en stralend… en uren later zijn ze dat nog steeds.

COMFORT – De formule bevat een mix van luchtige oliën die zorgen voor een fantastische ́glide ́ en een vederlicht gevoel met een geweldig fluweelzacht gevoel.

HYDRATATIE – Tijdens het dragen laat de formule met rozenbottelolie de lippen de hele tijd heerlijk gehydrateerd aanvoelen. Mmmwah! Voor extra ‘TLC’ bevat de formule vitamine E.

HOUDBAARHEID – Een verfijnde mix van geavanceerde polymeren in de formule versterkt en verhoogt de hechting van de lipstick op de lippen voor een opmerkelijke langdurige houdbaarheid. De lippen worden urenlang verwend met kleur en hydratatie.

Nou, dat beloofd allemaal heel wat! Ik heb de lipsticks in 2 kleuren, Naughty Nude en One Of A Kind.

One Of A Kind – Naughty Nude

One Of A Kind is een prachtige kersenrode tint, heel intens. Zoals je kan zien is hij na het aanbrengen glossy maar zodra de lipstick gaat ‘setten’ is hij wat matter.

Naughty Nude is een oudroze kleur, deze glimt niet zo erg als de One Of A Kind. Deze kleur vind ik wat te saai voor mezelf.

De lipsticks ruiken fruitig, maar niet overheersend. Op de een of andere manier doet de geur me denken aan vroeger. Qua pigment zijn de lipsticks erg fijn, je hoeft maar 1 laagje aan te brengen om een intense kleur te krijgen. De lipsticks voelen heel comfortabel op de lippen en hoewel ze niet extreem langhoudend zijn zoals matte lipsticks, blijven ze toch goed zitten! Het vervaagt wel een beetje na enkele uren maar je blijft kleur op je lippen houden.

De lipsticks hebben me echt verrast en zijn erg fijn. Qua kleuren hebben ze ook nog eens een goed kleurenpalet, van nude zoals Naughty Nude tot knalroze voor de zomer.

Rimmel London The Only 1 Lipstick

• Roze Pink Me Love Me 100 /Pink A Punch 110 / You’re All Mine 120
Mauve Rose It’s A Keeper 200
Fuchsia Listen Up! 300
Rood Revolution Red 500/ Best Of The Best 510
Koraal/Oranje Peachy-Beachy 600 / Cheeky Coral 610 / Call Me Crazy 620
Nude/Bruin Naughty Nude 700
Bordeaux One-Of-A-Kind 810

Rimmel London The Only 1 Lipstick
vanaf eind februari verkrijgbaar voor de adviesprijs van €11,99

Één reactie op Rimmel London The Only 1 Lipstick