Rimmel Provacalips Play With Fire

Geplaatst op door Suzanne

Rimmel komt met een long lasting lipproduct voor ‘kissproof’ lippen!

De Provacalips lijn bestaat uit 6 kleuren lipstick en alle kleuren hebben een transparante sealer om je lipstick te voorzien van verzorging en glans. Ik heb in het verleden producten zoals Lipfinity gebruikt en die sealer zorgde voor ontzettend droge lippen met korrelig gevoel en deze heeft dat gelukkig totaal niet! De sealer voelt meer aan als een lipbalm op vaseline basis maar geeft niet af.

De Provacalips net aangebracht. Het opbrengen vergt wat oefening – als je iets te enthousiast smeert en het komt net buiten je liprand (zoals bij mijn mondhoek, daar is mijn huid ook kapot door het koude weer) dan krijg je dat vrijwel niet meer eraf. Je zou dus eventueel eerst een lipliner kunnen gebruiken zodat het opbrengen wat makkelijker gaat. De foto heb ik om 9.00 gemaakt.

De Provacalips na 7 uur dragen. Zoals je kan zien is het in het midden wat vervaagt, maar niet veel.

De Provacalips na 10 uur dragen. Het zit er nog goed uit! Je krijgt de Provacalips best moeilijk eraf, ik gebruik een Tea Tree reinigingsdoekje met The Body Shop Camille reinigingsolie. Dan gaat het nog niet gemakkelijk, je lippen krijgen meteen een scrub-beurt.

Ik ben erg verrast door deze Provacalips, hij blijft écht enorm lang zitten.

De Rimmel London Provacalips zijn vanaf deze maand verkrijgbaar voor de verkoopprijs van €11,99.

Ik heb dit product ontvangen ter review.

5 Reacties op Rimmel Provacalips Play With Fire

Ik ben ook helemaal blij met dit product! Eindelijk een dag gewoon lipstick dragen zonder je druk te maken over bijstiften! :)