#RimmelSpring fotoverslag

Geplaatst op door Suzanne

Afgelopen donderdag ben ik sinds lange tijd weer eens naar een persevent geweest. Dit was voor mij jaren geleden en ik moet echt vaker gaan – want het is altijd onwijs gezellig! Ik heb donderdag bijgekletst met Cynthia, Vera en Debbie en heb ik Kelly voor het eerst in het echt gezien. Ik had mijn nicht Evelijn meegenomen zodat zij foto’s kon maken, iets wat ik altijd vergeet. Helaas was ik de batterij van de camera thuis vergeten (handige harry..) en vandaar de slechte kwaliteit van het fotoverslag.

Het event vond plaats in De Hallen in Amsterdam, een prachtige locatie. Nadat ik mijn jas had opgehangen kregen we een heerlijke (sterke!) cappuccino van de barista.

Het event was opgedeeld in underground stations.

Het ‘Revolution Station’ met nieuwe lipsticks!

Druk aan het kletsen met de make-up artist van House of Orange over lipsticks.

Het ‘SuperGel Station’ waar je je nagels kon laten doen. Ik heb kleur Punk Rock op.

Het ‘Brow Station’ waar je je wenkbrauwen kon laten doen. Bij mij viel er niet veel bij te werken omdat ik al zoveel product had gebruikt, dus dan maar een selfie. ;)

Hier zie je het ‘Shaping Station’ waar David Koppelaar een contour aanbracht. Omdat ik niet vies ben van een heftige contour (yasss hunni) mocht hij bij mij all-out gaan.

Bij ‘Colourist Station’ werden we enthousiast verwelkomd door mede-Brabo Celine Bernaerts (omg, fangirl moment). Zij gaf informatie over de nieuwe oogproducten.

Celine bracht bij Evelijn een mooie smokey eye aan.

Er stond een foodtruck van The Feeders en ze hadden heerlijke gyros. En het drinken kon je zelf tappen in deze prachtige kannen. Sexy Lemonade? Don’t mind if I do.

En nu, wat random kiekjes!

Een rode telefooncel – daar MOET natuurlijk een foto van gemaakt worden.

Selfie tijd met Vera.

Bij het weggaan mochten we een prachtig bosje tulpen uitzoeken. Tulpen zijn een van mijn favoriete bloemen. Ik heb ook wat producten meegekregen, die ga ik natuurlijk nog reviewen.

Bedankt Rimmel dat ik bij het event aanwezig mocht zijn!

4 Reacties op #RimmelSpring fotoverslag