RiRi hearts MAC haul

Geplaatst op door Suzanne

Ik heb slechts drie dingen gekocht van deze collectie, RiRi Woo had ik immers al in bezit en de Barbados Girl Lustre Drops leek me niet echt iets wat ik zou gebruiken. Ik ben voor de Hibiscus Kiss blush gegaan en voor RiRi Boy en Heaux. Natuurlijk moest ik die kopen want ‘like I own a Heaux’.

Heb jij iets bemachtigd van deze collectie?

12 Reacties op RiRi hearts MAC haul

RiRi Boy is intussen al een van mijn favorieten geworden! <3 Ik wou 'm heel graag, en stiekem wil ik Heaux ook nog wel maar die heb ik dus niet..

Oh, oh, oh.. mag ik even jaloers zijn. Dit waren precies de producten die ik graag had gewild, maar helaas… ik heb ze niet gekocht.

Ik ben erg benieuwd naar de swatches! Ik heb niets van de collectie, maar koop dan ook amper wat van MAC :P