RoC Enydrial Repairing Lip Care

Geplaatst op door Suzanne

Ah, moeder natuur. De dagen worden kouder en de wind is guurder. Met als gevolg dat je huid droog en trekkerig aanvoelt en wat extra aandacht nodig heeft na die ijzige wind. Zo ook je lippen! Mijn lippen zijn met dit soort weer echt toe aan extra verzorging. Mijn Maybelline Baby Lips voldoet bij lange naar niet meer en kan opgeborgen worden tot het weer warmer wordt. Ik vind persoonlijk de Carmex lipbalm (in de tube) iets te rijk voor overdag dus was ik op zoek naar een nieuwe geschikte lipbalm om mee te nemen – ik kwam uit bij RoC omdat BOL.com nu een 1+1 gratis actie heeft.

De RoC Enydrial Repairing Lip Care is onderdeel van de Enydrial lijn, een lijn die speciaal is voor mensen met huidproblemen veelal veroorzaakt door medicatie. Deze Repairing Lip Care is dus voor droge lippen, eventueel met kloven. Elke herfst/winter heb ik last van gescheurde mondhoeken, deze smeer ik dan voornamelijk s’nachts heel goed in (met Carmex!) maar zodra ik s’ochtends mijn mond open doe dan scheurt het weer in. Overdag smeer ik niet zo vaak, omdat je niet met zo’n grote glimmende plek naast je mond wil lopen. Gelukkig is de Enydrial Repairing Lip Care totaal niet vet of glimmend – het is een verzorgende balsem die je eigenlijk niet ziet zitten. Mijn lippen voelen comfortabel aan.

Mocht je ook last hebben van droge lippen met soms velletjes en af en toe een gescheurde mondhoek, dan zou ik deze zeker proberen. Mocht je overigens het hele jaar door last hebben van gescheurde mondhoeken, probeer dan eens een andere tandpasta! Dit klinkt heel raar, maar dat kan ook een oorzaak zijn. Dit heeft mij in het verleden ook geholpen.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, dit product kost tussen de €5 en €7 euro. Ik kocht er 2 bij BOL.com voor de prijs van €6,08.

Edit: de ingrediënten:

3 Reacties op RoC Enydrial Repairing Lip Care

Ja, een rijkere lippenbalsem is nu echt nodig he! Ik vind Carmex wel lekker, maar het smeert zo rot. Deze lijkt me ook prettig!