Sarenza favorites juli/augustus

Geplaatst op door Suzanne

Ik moet toegeven.. I lóve online shopping. Een aantal jaar geleden zelfs a little too much waardoor ik mijn geld al uitgegeven had voordat het uberhaupt op mijn rekening stond. Gelukkig was dat maar van korte duur en ben ik tegenwoordig niet meer zo impulsief. Gelukkig heb ik een leuke samenwerking met Sarenza waardoor ik elke maand iets mag bestellen. Ik ben nu dus al aan het rondkijken wat het voor de maand augustus wordt!

Bovenstaande tas is een práchtige quilted lederen tas van Rebecca Minkoff in het donkergrijs. Deze kost €198.

Deze Vans vind ik erg tof door de gecombineerde print. Het zijn de Era W Vans in (Van Doren) Leo en ze kosten €75.

Hoewel de tropische temperaturen even het land uit zijn, is het tussen de regen door prima weer voor sandaaltjes! Deze zwart met gouden sandaaltjes van Steve Madden zijn stijlvol en kunnen prima onder een leuk zwart jurkje om te flaneren op de boulevard. Deze zijn €59,99.

Espradilles en instappers zijn hot! Deze van Vagabond hebben lederen binnenzool, een lederen hiel met een mesh tussenstuk en de voorkant is van textiel. Dit zijn lichtgewicht schoenen en lijken me perfect voor op vakantie. Deze kosten  €60.

Als je op vakantie gaat kan een strand/zwemtas natuurlijk niet ontbreken. Deze van Roxy heeft een leuke, felle chevron print. De tas kan sluiten met een rits en heeft handige vakken aan de zijkant. Deze is €35.

Ga jij nog op vakantie?

Één reactie op Sarenza favorites juli/augustus