Sarenza.nl wishlist!

Geplaatst op door Suzanne

Sarenza_wishlist

Hoi. Ik ben Suzanne en heb een schoenentic. Deze heb ik geërfd van mijn moeder. Het liefst had ik bij elke outfit een ander paar schoenen. Nu heeft Sarenza, een webshop waar je online schoenen kan bestellen zoveel keus dat dit vast wel een mogelijkheid zou zijn. Helaas kan je niet alles hebben wat je wil, dus heb ik voor het gemak maar een wishlist gemaakt. Je moet toch wat, hé!

1: Chuck Taylor All Star Dark Out Leather Ox M
Ja, herenschoenen. Ik heb grote voeten dus ik kan een maat 40 gewoon bestellen. Lederen All Stars, wat warmer als de canvas variant voor de winter.

2. Georgia Rose Candice Cuir tas
Luipaard. Tas. Leder. What’s not to love? (De prijs, misschien).

3. Sweet Lemon Ypro Bordeaux
Still on my bordeaux streak! ALL BORDEAUX, ERRRTHING! Deze laarzen zijn stoer, niet te liefelijk, een ronde neus, bordeaux en van leder. Just how I like it.

4. Timberland Authentics Teddy Fleece WP Fold Down Taupe
Ik heb nog geen ervaring met Timberland, maar als liefhebber van Dr. Martens vind ik deze ook tof. Deze zijn gevoerd met borg en dus lekker warm aan je poezelige pootjes aankomende winter.

5. Koah Nydia
What do we want? BIKERBOOTS! When do we want it? NOW! Ik heb nog geen zilvergrijze, dat is excuus genoeg ;)

In het begin dat ik dat schoenen online bestellen echt tricky was qua maat, maar je moet goed de beschrijvingen lezen. Zijn ze smal, juist breed en hoe is de schachtwijdte? Dat scheelt al veel, en bij de meeste online shops kun je gewoon kosteloos retourneren mochten ze toch niet passen. Easy peasy, geen gedoe met wachten in de schoenenwinkel tot de medewerker je maat in het magazijn heeft gevonden en bij je blijft wachten om te kijken of ze passen.. Shoo, shoo!

9 Reacties op Sarenza.nl wishlist!

Die tas ziet er wel heel leuk uit! De boots zijn niet zo mijn smaak – maar misschien moet ik wat meer buiten mijn comfort-zone treden. Het zijn in ieder geval wel echte Suuz-schoenen :-D