Schoenen besteld bij Sarenza.nl!

Geplaatst op door Suzanne

Schoenen. Ik hou van schoenen, en schoenen shoppen. Hoeveel ik ook van schoenen hou, ik heb nooit zin om schoenen te passen in drukke winkels waar personeel dan op je vingers (of in dit geval, tenen) staat te kijken. Dat je je voet in een te kleine schoen propt omdat ze je maat niet meer hebben en dat er dan een winkel madam in je oor staat te gillen ‘Die staan je ééééénig!’ Nee, bedankt.

Ik koop liever schoenen online, lekker rustig browsen en van alles in je mandje gooien voordat je je beslissing maakt (of je klikt gewoon de hele site weg zonder iets te kopen, doe ik ook vaak) en dan vaak gespannen afwachten wanneer het (gratis!) thuisbezorgd wordt. Kun je lekker rustig passen, even door de huiskamer lopen om te zien hoe ze zitten en dan je beslissing maken. Je kan er even over denken. Bij Sarenza.nl maar liefst 100 dagen!

Enfin, mijn bestelling. Ik bestelde Crocs slippers. Ik hoor je denken, ik HOOR het! CROCS! Jawel. Ik heb meerdere paren Crocs, die ik enkel thuis draag. De slippers zijn heel handig voor in de zomer, omdat ik normaal altijd op blote voeten loop en ik anders buiten in een bij/hommel/aanverwant artikel trap. Dat doet zeer én je krijgt eelt van het buiten op blote voeten lopen. Ik bestelde deze Adrina Flips Crocs, zwarte. Gewoon een basic artikel, maar lekker comfortabel. Niet zo geschikt voor mensen met buitensporige zweetvoeten. Ook niet geschikt om in de branding te staan: Crocs trekken vacuüm in het zand.

En dan Converse sneakers. Ja, Converse All Stars. Geen Vans, maar All Stars. Ik heb nog nooit Converse schoenen gehad, en deze neon gele leken me heel geschikt als eerste paar. Ik ben gisteren naar Rotterdam geweest en zag wel wat neon All Stars, maar die waren helemaal niet zo neon. Deze zien er (op mijn beeldscherm althans) lekker fel uit, dus ik hoop dat ze in het echt ook zo zijn. Klik, klik – Chuck Taylor All Star Washed Neon Ox W in Neon Jaune.

En dan Pepe Jeans sandaaltjes. Bruin leder met – hoe kan het ook anders – neon roze accenten. Ik heb iets met neon, en iets met sandaaltjes. Gewoon, comfortabele maar fashionable sandaaltjes voor die zinderende zomerhitte die maar niet lijkt te komen in Nederland. Alhoewel, de temperaturen gaan omhoog en ik ben in ieder geval startklaar met deze Pepe Jeans Bio Disco Pink sandaaltjes.

En nu ga ik ongeduldig wachten tot mijn bestelling binnenkomt. Natuurlijk volgen er ‘echte’ foto’s.

17 Reacties op Schoenen besteld bij Sarenza.nl!

Noëlle zegt: 3 juni 2013 om 18:52

Dat ding met schoenen thuis passen, ik snap het helemaal! Ik heb dat zelf ook altijd, helemaal met schoenen waar je met blote voeten in moet… dan denk ik meteen “Oh, is mijn nagellak niet afgebladderd?” (of erger hahaha…)

Ik heb ook crocs, maar dan om op te werken. Het is heel grappig hoe mensen reageren als je zegt “Ik heb Crocs”, meteen een heel zuur vies gezicht haha. Maar ze lopen heerlijk! Heb ze destijds op aanraden mijn moeder gekocht, die is zelfs met crocs van haar hiel-spoor afgekomen.

Ik ben benieuwd, die sandaaltjes van Pepe zien er echt heeeeeel leuk uit.

Blehhh ik haat ook echt schoenen pas bij winkels! Ik pas ook graag schoenen online & mochten ze niet goed zijn, ze gewoon retour sturen. Die neon allstars zien er tof uit!

Leuke koopjes, ben benieuwd wat je er van vind als ze er zijn. Die All Stars zijn echt wel Neon op de foto.

Ja, je kan veel zeggen over crocs slippers, maar die dingen zitten HEERLIJK! De slippers dan he ;)

Leuke bestelling heb je geplaatst! Ben benieuwd hoe ze in het echt zijn. Ik vind Pepe Jeans sandaaltjes heerlijk lopen, ik heb het model zonder tussen-de-tenen-ding en met neongelig, superleuk!

O leuk, vooral de Allstars. Ik wil nog nieuwe sneakers, dus ik ga zeker even kijken op die website. Ik vind die Crocs slippers nog best meevallen trouwens. Gewone Crocs vind ik lelijk, maar deze gaan best.