Shoplog Antwerpen: MAC Heavenly Creature (+ swatches) & LUSH!

Geplaatst op door Suzanne

Maandagmiddag zette ik een berichtje op Twitter dat ik dinsdag van plan was naar Antwerpen te gaan om een bezoek aan de PRO store te brengen. Aangezien ik pas mijn PRO card heb ontvangen én mijn diploma gehaald heb mocht ik van mezelf (en met geld van broer, thanks!) cadeautjes kopen om de heugelijke feiten te vieren. Ramona reageerde op mijn bericht of ik zin had om samen te gaan. Zo gezegd zo gedaan en zo hebben wij dinsdagmiddag Antwerpen onveilig gemaakt ;)

Toen we aankwamen in Antwerpen zijn we eerst bij Lunch Garden gaan lunchen (ik had weer teveel genomen, salade anyone?) voordat we richting MAC gingen. Bij MAC aangekomen was het bijzonder druk, heel de winkel stond vol. Na rondgekeken te hebben, alles swatchen en besloten wat we gingen kopen was het wachten op een beschikbare MUA.

Van de Heavenly Creature collectie kocht ik de 3 MSF’s die ik nog niet had (Light Year, Centre of the Universe, Earthshine) en 2 oogschaduw pans (Nylon, Idol Eyes). Verder vroeg ik een sample van het pigment Rose Gold om te proberen.

We zijn nog bij Kiehl’s geweest (wat een leuke winkel!) waar ik proefjes meekreeg van de Ultra Facial Oil-Free Lotion om te proberen. Hierna zijn we bij de H&M geweest (wat een rommel met de solden!) en bij Forever 21 – mijn eerste bezoek aan de winkel. De muziek stond ontzettend hard en het was nogal eh, aparte muziek met horror-screams erdoor. De winkel is heel mooi ingericht maar ze hebben minder kledij (de plus size dan) dan op de webshop. Dat vond ik jammer.

Daarna gingen we even naar Lush om de lieve Roxanne een bezoek te brengen en natuurlijk kun je dan niet met lege handen vertrekken. Ik kocht Tea Tree Water, een nieuwe Lemony Flutter (de mijne is opperdepop!) en een Massage Bar Tin. Ik kreeg van Roxanne 2 proefjes mee.

Genoeg gebabbeld, kijken jullie mee naar de MAC producten die ik kocht?

 

Rose Gold, Idol Eyes, Nylon, Earthshine, Light Year, Centre of the Universe.

In Antwerpen was alles van deze collectie nog te koop, ik heb niet het idee dat hij storm loopt of ze hebben gewoon veel voorraad! Ik vind het echt een geweldige collectie, ook de lipsticks zijn mooi.
Heb jij nog iets gekocht van deze collectie?

17 Reacties op Shoplog Antwerpen: MAC Heavenly Creature (+ swatches) & LUSH!

Lotte H zegt: 14 juli 2012 om 10:26

hey, leuke dingen heb je gekocht zeg. Hadden ze voor de rest nog leuke dingen in de sale overal? En de forever21?
X

Ah wat een heerlijke shoplog weer Suzanne! : D Ik vind vooral de lichtroze MSF prachtig, maar ook de felroze – had je die al? (: – is gorgeous!

Die MSF’s zijn echt prachtig! Ik heb zelf Earth Shine, maar de lichtste variant stond hoog bovenaan mijn wishlist ^^ *doet kwijlen*

Prachtige items heb je gekocht!!! Goed dat je jezelf goed verwend hebt en hoe. Ik ben laatst ook naar de Pro Store in Antwerpen geweest. Best een grote winkel met vriendelijke dames. Minder spannend dan jij, heb ik
vandaag heb ik de MSF Earthshine gekocht, via de webshop van de Douglas,…aaaah, kan niet wachten!

Mooie producten! Heb jij Lemony Flutter helemaal op gekregen? Dat is mij niet gelukt… Ik moest hem weggooien toen die te oud werd. Ik heb nu net zoiets van Burt’s Bees. Van MAC Heavenly Creature heb ik vandaag een bestelling geplaatst; Center of the Universe MSF en Ring of Saturn blush. Ben benieuwd!