Sleek MakeUP Blush By 3 Pink Sprint

Geplaatst op door Suzanne

Toen ik de Blush By 3 palettes voor het eerst zag was ik meteen verkocht. Toen waren ze helaas alleen verkrijgbaar bij Superdrug, maar inmiddels zijn ze wereldwijd verkrijgbaar! Ik kreeg van Enchantra de Pink Sprint, een palette met heftige kleuren.

Van links naar rechts zie je de kleuren: Pinktini, Pink Ice en Pink Parfait. Pinktini is een donkerroze bessenkleur, Pink Ice is een heerlijke felle fuchsia kleur en Pink Parfait is een magenta kleur. De blushes zijn matte, en hebben goed pigment. Je kunt dus de blush zo heftig, of juist zo subtiel aanbrengen als jij zelf wil. Ik ga met roze kleuren liever voor subtiel! De Sleek Blush By 3 paletten zijn te koop bij o.a Enchantra en ze kosten €13,00 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit heeft geen invloed op mijn mening.

24 Reacties op Sleek MakeUP Blush By 3 Pink Sprint

Ik vind de Blush By 3 setjes zo leuk! Deze kleuren zijn ook heel tof. Ik heb zelf ‘t Lace palette en ben er nog iedere dag HEEL blij mee. (Al gebruik ik ‘m niet elke dag, maar you snap it denk ik!)

Wat een geweldige pigmentatie weer, zoals ik van sleek gewend ben. Prachtig en wat staan die kleuren je weer geweldig.

Wauw, de swatches zijn wel heel erg heftig! Dacht stiekem dat je er dan bij zou lopen als een clown maar toen ik verder scrolde zag het er echt prachtig uit!

De blushpaletten van Sleek zijn echt zo mooi! Deze kleuren zijn wel een beetje te heftig roze voor mij, dan lijk ik net zo’n porseleinen popje :’)

Amai, in de verpakking ziet de blush er zo fel gekleurd uit! Maar als je hem draagt kan je hem blijkbaar (gelukkig) zoals je zegt subtieler aaanbrengen!

Wow die kleuren staan erg mooi bij jou! Ik zou zelf eerder voor Sugar gaan. Ik vind de bruinige tinten die daar in zitten erg mooi.

Zo de joekels wat een felle kleuren … dacht ik eerst, maar eenmaal op je wangen zijn ze prachtig. Ik vind Pink parfait het aller mooiste bij je staan.

Prachtige palletjes, heb zelf Lace, iets geschikter voor mijn té blanke huid. Dat heftige contouren zou ik niet meer doen, trouwens… Staat helaas niet erg flatteus (of valt het licht in die foto verkeerd?)