Spring/summer 2015 wishlist

Geplaatst op door Suzanne

Het nieuwe jaar is aangebroken en ik heb de lente en zomer al in mijn bol! Ik kan niet wachten tot het eerder en langer licht is buiten, de temperaturen omhoog gaan en je je wat luchtiger kan kleden!

– Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire (o.a Douglas, Bijenkorf)
Ik ben echt fan van de originele Alien, het is mijn all-time favoriete geur. Ik vind hem alleen wat te zwaar voor in de zomer en de Eau Extraordinaire is een lichte, frisse geur die prima kan tijdens de zomer.

– MAC Cosmetics Sin lipstick (o.a eigen webshop, Douglas)
Niet echt een zomerse kleur, maar een mooie donkere lipstick kan altijd!

Tamaris Charlie lederen espradilles (Sarenza)
Vorig jaar vond ik de leren espradille al tof, maar was de zomer bijna over en besloot ik ze niet te kopen. Ik vind ze nog steeds tof en wil ze dit jaar graag aan mijn schoenenstash toevoegen.

– H&M Home vaas (H&M)
Ik ben gek op mooie bloemen en daar hoort natuurlijk een leuke vaas bij. Deze van H&M is verkrijgbaar in metallic grijs en helder glas en ik wil ze graag beiden. There is no such thing as too much flowers!

– The Body Shop scrub & beautifying oil (The Body Shop)
TBS heeft sale en ze hebben wel wat dingen die ik graag zou willen hebben. Alleen.. ik heb nog zoveel en wil eigenlijk eerst wat potten leegmaken. Maar het is zo goedkoop dus misschien toch maar mijn stash aanvullen.. Dilemma ;)

– Vlieger & Vandam Guardian Angel Purse Gun (Vlieger & Vandam)
Mijn favoriete designers hebben weer wat nieuwe dingen voor spring/summer 2015, waaronder deze kleinere tassen. Ik twijfel tussen lichtgrijs en zwart..is #treatyoself nog steeds acceptabel voor aankopen die je eigenlijk niet nodig hebt? :x

– Oorbellen (eBay)
Deze leuke oorbellen kunnen elke outfit opleuken. Omdat er zwart inzit, kan ik ze vast wel combineren met een all-black (what else is new?) outfit met een felle roze or oranje lipstick.

– Anastasia Brow Pomade in Dark Brown (o.a Douglas)
Eyebrows on fleek, hunni! Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe wenkbrauwproducten, zo ook deze Pomade.

– DKNY pasjeshouder (Bijenkorf)
Ik heb een nieuwe Vlieger & Vandam portemonnee maar die heeft niet zoveel pasjesruimte.. Dat is best vervelend – van die losse pasjes en klantenkaarten dus een pasjeshouder is welkom!

 

Wat staat er allemaal bij jou op de wishlist voor dit voorjaar?

4 Reacties op Spring/summer 2015 wishlist

I really like what you guys are usually up too.
This type of clever work and reporting! Keep up the great works guys I’ve added you guys to my blogroll.