STARSKIN Beauty GLOWSTAR Foaming Peeling Perfection Puff

Geplaatst op door Suzanne

Een redelijk nieuwe speler op de cosmeticamarkt: STARSKIN Beauty. Dit Nederlandse merk heeft zich vorig jaar geïntroduceerd op de markt en gaat als een speer. Eerst was het merk verkrijgbaar bij Douglas Duitsland, inmiddels heeft het merk talloze verkooppunten bij. Zo wordt het in Nederland verkocht bij Douglas maar in het Midden Oosten gaat het als een speer, daar ligt het bij Sephora in de winkels. Verder kun je het vinden bij ASOS, Beautybay, Harvey Nichols, Selfridges..

Vandaag review ik mijn favoriete product van dit merk, namelijk de GLOWSTAR Foaming Peeling Perfection Puff.

STARSKIN Beauty GLOWSTAR Foaming Peeling Perfection Puff

GLOWSTAR is een uniek gepatenteerd sponsje met een textuur, dit zorgt ervoor dat je huid mild ge-exfoliëerd wordt en de dode huidcellen verwijdert. Het product is een milde peeling met alfa-hydroxy zuren en natuurlijke extracten van broccoli en wortel.

Als je het zakje open scheurt zie je het sponsje met het vloeibare product in de verpakking zitten. Om het product te gebruiken druppel je wat water in het zakje en zorg je met je vingers ervoor dat je een schuimend product creëert. Nu kun je het sponsje gaan gebruiken, gebruik het met ronddraaiende bewegingen over je gezicht.

Ik adviseer je om de eerste keer niet te lang met het sponsje over je gezicht te gaan omdat je gezicht dan wat rood kan zijn. Na het gebruik spoel je je gezicht af en je voelt en ziet direct verschil. Je huid is ontzettend zacht en smooth as a baby’s butt. Je huid ziet er fris en helder uit. Voor een optimaal effect gebruik je na de peeling een van de maskers (mijn favoriet: Red Carpet Ready), dat heb ik nu niet gedaan.

Voor gebruik van de GLOWSTAR Foaming Peeling Perfection Puff.

Voor gebruik van de GLOWSTAR Foaming Peeling Perfection Puff.


Na gebruik van de GLOWSTAR Foaming Peeling Perfection Puff.

Na gebruik van de GLOWSTAR Foaming Peeling Perfection Puff.

Er zit 16ml product in het zakje, wat een royale hoeveelheid is. Je kunt het sponsje 3 keer gebruiken voordat je hem gooit, de prijs is dus zeer redelijk voor zo’n goed product. Ik ben fan, dit is mijn favoriete STARSKIN product. Het is makkelijk in gebruik met een optimaal effect, wat wil je nog meer? <3

Ik hoor en lees alleen maar goede verhalen over dit merk, heb jij het al eens geprobeerd?

STARSKIN Beauty
GLOWSTAR Foaming Peeling Perfection Puff
€9,95 @ Douglas

//PR sample

5 Reacties op STARSKIN Beauty GLOWSTAR Foaming Peeling Perfection Puff