Stepping out of my comfort zone.

Geplaatst op door Suzanne

Soms heb je van die dagen dat je dingen nét even want anders wil doen. Gewoon, om te proberen. Zo heb ik de laatste weken eens wat andere dingen geprobeerd. Van een roze blush dragen of nude lipstick.. maar nu heb ik dus ook een anders soort schoenen besteld dan dat ik normaal zou doen!

Deze soort laarsjes (deze zijn van SPM) vind ik altijd wel leuk – bij anderen. Dit omdat ik zelf een wat meer stoerdere stijl heb.. denk dus aan lompere laarsjes met een rubberen zool zoals Dr. Martens. Ik heb geen donkerblauwe schoenen/laarzen (omg! shock, horror!) dus ik besloot deze maand bij Sarenza eens wat anders te bestellen, dat zijn bovenstaande laarsjes geworden. Buiten dat het model wat hipper is dan ik normaal zou kiezen, is het donkerblauw ook nog eens gecombineerd met bruin. Ja, bruin. Ik heb eigenlijk geen bruine kledij wat erbij zou passen, dus het wordt even bekijken (en misschien shoppen..) wat een geschikte outfit is. Ik ben nogal van het colour coördinating.

Ik heb al wel een donkerblauwe tas, dat scheelt.

SPM Oklahoma boot – €79,99 via Sarenza.nl

3 Reacties op Stepping out of my comfort zone.

Oo wow, deze zijn echt super leuk! En toch ook stoer hoor! Je kan ze met een blauwe broek aan? En een lichte trui, top? Of met een leuk vestje, waardoor het net wat nonchalanter wordt? Het model is echt echt perfect!!

Hartstikke leuke laarsjes! En uit je comfortzone stappen is altijd leuk, soms ontdek je dat iets wat je normaal niet zou kiezen/kopen ook heel leuk is!