Stomping in my Air Force 1’s.

Geplaatst op door Suzanne


Toen ik vorige maand tot de schokkende conclusie kwam dat ik geen witte schoenen bezit, werd het voor mij snel duidelijk dat ik deze maand bij Sarenza eens een paar witte schoenen moest uitkiezen. Ik vind All Stars heerlijk lopen, maar ik vind die rode lijn bij de standaard witte Chucks niet mooi. Nadat ik flink wat tijd had gespendeerd op de site (Wat moet ik nou kiezen?!) werden het de Nike Air Force 1 ’07 LE herenschoenen. Ja, herenschoenen – want ze hadden deze niet in de dames/kindermaten en aangezien ik maat 40 heb kan ik ook de heren Nikes aan!

Ik heb ze al aangehad, en omdat ze op een nieuw wit dienblad gefotografeerd zijn kunnen ze er wat smoezelig uitzien. Dit is echter niet in het ‘echie’. Deze Nikes zijn van leder en ik vind ze ook prima in de herfst/winter kunnen. Ze zitten direct goed en ik heb geen last van blaren of knelpunten. Deze Nikes kosten €100 en zijn te koop bij Sarenza.

3 Reacties op Stomping in my Air Force 1’s.