Suzanne in chains.

Geplaatst op door Suzanne

De herfst is begonnen en ik ben inmiddels aan het bekijken wat voor outfits ik deze herfst/winter zou willen dragen. Nu heb ik nog genoeg schoeisel over van vorig jaar, maar natuurlijk wil je elk jaar iets nieuws in je garderobe! Ik zag bovenstaande laarsjes bij Sarenza en ik vond ze meteen geweldig. Een ronde neus, 2 soorten leer, een rubberen zool én een toffe ketting als accent.

Ik heb ze in maat 39 besteld – ik heb een hoge wreef en wist niet zeker of ik erin zou komen maar met behulp van pedaalemmer zakken ging het prima. Als je daar nog nooit van gehoord hebt – je legt een pedaalemmerzak in de schoen (in mijn geval 2 – 1 tegen de achterkant en 1 tegen de voorkant) en dan kun je er net wat makkelijker in. Zodra je je schoenen hebt uitgelopen zal dit vanzelf makkelijker worden. Ik kocht namelijk altijd maat 40 zodat de wreef zou passen, maar dan was de voet te groot. Prima oplossing.

De laarsjes zijn van glad leer op de neus, en de schacht is nubuck leder. De ketting is zilver en geeft de simpele laarsjes een stoer accent. De ketting beweegt amper als je loopt, dus je hebt geen last van een vervelend geluid tijdens het lopen. Ze zitten heerlijk en knellen nergens én ze zijn tot nu toe lekker warm.

Redskins Lepica enkellaarsjes
€129,90 @ Sarenza

6 Reacties op Suzanne in chains.