Sweet Lemon Ypro bordeaux laarzen van Sarenza.nl

Geplaatst op door Suzanne

Kleur in mijn kledij. Ik moet toegeven dat dat niet zo mijn ding is, ik vind zwart mooier staan en ik ben nou eenmaal niet iemand die uitbundige kledij draagt. Als ik speel met kleur, doe ik dat in mijn schoeisel. Ik draag eerder gekleurde schoenen dan bijvoorbeeld een jurk. Deze maand mocht ik weer schoenen online uitzoeken bij Sarenza, en aangezien ik ineens helemaal into bordeaux ben – besloot ik voor bordeaux laarzen te gaan. Dit zijn de laarzen die je eerder in mijn wishlist kon zien.

Qua materiaal zijn de van geruwd leder, niet perfect met her en der wat donkere en lichtere stukken. Dit vind ik mooi, en mochten ze na verloop van tijd beschadigen dan valt dat helemaal niet op. Dit model vind ik groot vallen, ik had eerst maat 40 genomen maar die waren veel te ruim, en ik heb nu 39 en die zitten goed – niet te strak maar ook niet enorm groot. Houdt hier dus rekening mee als je ze ook wil aanschaffen. De schacht is niet zo wijd, maar past wel. Het zijn slouchy kuitlaarzen met een stevige zool. Qua kleur is de laatste foto kleurecht.

Ik heb een hoge wreef, en het aandoen gaat zoals verwacht wat moeilijk – maar als je een pedaalemmerzak in de laars legt dan schiet je er zo in :) Dit vind ik zelf veel handiger werken als een schoenlepel, als je toch al moeite hebt om ze aan te krijgen is er geen ruimte in de schoen voor die schoenlepel. Plus een pedaalemmerzak glijdt wat beter.

Hou jij van kleur in je kledij?

5 Reacties op Sweet Lemon Ypro bordeaux laarzen van Sarenza.nl

Prachtige laarzen! Ik ben ook fan van zwart en breng met een sjaal of mijn schoenen graag wat kleur aan in mijn garderobe. Deze rode laarzen vind ik stoer, maar toch vrouwelijk! Goede keuze!

Ik vind ze mooi. Draag graag zwart of levendige kleuren. Pastel is niet zo mijn ding. Vooral rood
en blauw, paars ook. Zwarte kleding met gekleurde schoenen is ook altijd goed.

Erg mooie laarzen zeg! :D ik draag niet echt heel veel kleur, meestal zwart,wit, grijs, rood en donker groen of blauw :’)