The Balm FratBoy shadow/blush

Geplaatst op door Suzanne

The Balm is een leuk merk met veel verschillende producten! Ik heb al eerder een highlighter en eyeliner laten zien vandaag is het de beurt aan een blush!

“FratBoy’s talc-free formula adds just the right flush so you look pledge perfect around the clock. The light-reflecting particles give off an aura of elegance that’s sure to get you noticed.”

De blush lijkt best fel in de verpakking, het is een perzik/koraalkleurige blush met een heel fijn, bijna onzichtbaar shimmertje.

Bij mijn huidskleur is hij helaas rozer als op de huid, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je zoveel product gebruikt op je wangen zoals ik op mijn hand heb gedaan. Een stippling blush zou het beste werken, die pakken niet superveel poeder op zodat je een mooie rosy cheeks glow kunt creëren.

Hij kost ongeveer €19,95 in Nederlandse webwinkels – dan is hij bij de Di in Belgie een aantal euro goedkoper. Sommige Di fillialen verkopen trouwens ook Real Techniques, daar wil ik binnenkort eens naar gaan kijken! Het is een mooie blush, maar echt speciaal vind ik hem eerlijk gezegd niet.

Dit product heb ik gekregen.

4 Reacties op The Balm FratBoy shadow/blush