The Balm Mary-Lou Manizer highlighter

Geplaatst op door Suzanne

Het merk The Balm kwam bij mij in het vizier door deze prachtige highlighter. Ik heb nou eenmaal iets met highlighters en zou ze het liefst allemaal willen hebben. Toen ik bij de Di in Wijnegem Shopping Center een The Balm display tegenkwam ben ik meteen vanalles gaan swatchen. Ik nam deze Mary-Lou Manizer highlighter mee, een van de bestsellers van het merk.

De Mary-Lou Manizer is een champagnekleurige highlighter. Je hebt er maar weinig van nodig om een prachtig effect te krijgen.

Ik gebruik hem op mijn jukbeenderen, maar ook onder mijn wenkbrauwen om die subtiel te highlighten en soms op mijn cupid’s bow. Dit is op dit moment mijn favoriete highlighter en heb hem elke keer gebruikt sinds ik hem heb. Een must have, wat mij betreft!

The Balm Mary-Lou Manizer
8,5 gram – €14,95 @ Di Drogist Wijnegem Shopping Center

Psst, sommige Di filialen verkopen sinds kort ook Real Techniques!

7 Reacties op The Balm Mary-Lou Manizer highlighter