The Balm Schwing liquid eyeliner

Geplaatst op door Suzanne

The Balm is een merk wat ik nog niet heel vaak tegenkom in Nederlands Beautyblogland. Ik kwam het merk tegen bij de Di in Wijnegem – het is veel fijner shoppen als je de producten kan swatchen voordat je ze koopt. Van The Balm kreeg ik enkele items opgestuurd om te proberen (nadat ik zelf razend enthousiast ben geworden over de Mary-Lou Manizer die ik kocht bij de Di, die review komt later) waaronder deze Schwing eyeliner.

De vloeibare eyeliner heeft een vilten tip, dit vind ik persoonlijk veel fijner dan een kwastje. De eyeliner brengt makkelijk aan en is intens zwart – enkel corrigeren vind ik niet makkelijk gaan met deze eyeliner omdat je dan het zwart uitveegt.

Dit is dan ook de reden waarom ik hem maar 1 keer heb gedragen. Ik ben iemand die vaak jeuk heeft aan mijn ooghoeken en zodoende ga ik wrijven. Helaas krijg je met deze eyeliner dan een pandaoog. Met andere eyeliners, bijvoorbeeld mijn favoriete Miss Sporty heb ik dat niet. Daar brokkelt de eyeliner af waardoor je dus gewoon een stuk eyeliner mist.

Als hij veegvast zou zijn dan was hij geweldig, helaas is hij dat niet dus ik ben geen fan.

Ik zie op webshops dat hij zo’n €18 is maar mijn ervaring spreekt dat de producten goedkoper zijn bij de Di dus het loont de moeite om eens een kijkje te gaan nemen als je in de buurt bent.

Dit product heb ik gekregen.

 

6 Reacties op The Balm Schwing liquid eyeliner