The Body Shop Beauty With Heart event

Geplaatst op door Suzanne

Gisteren ging ik naar Amsterdam, StrandZuid om precies te zijn. Daar hield The Body Shop hun Beauty With Heart event! Het was gezellig met de andere bloggers Tim, Silja, Chantal, Sabine, Vera, Linda, Serena, Nena, Desirée, Elly, Leontine en Charlotte. Kijken jullie mee naar de foto’s voor een sfeerimpressie?

Er waren dames die je alles konden vertellen over de heerlijke verzorgingslijnen van The Body Shop. Mijn favorieten zijn de Seaweed en de Tea Tree lijn.

Je kon je laten verleiden door de heerlijke luchtjes die The Body Shop heeft, ik liet mijn arm masseren met de Sun Glow Body Puree.

Er was ook mogelijkheid om je handen te laten masseren met een body butter en de beautyfying oil. Ik liet mijn ene hand masseren met de Sweet Lemon body butter en mijn andere hand met de Satsuma olie. Ik rook heerlijk citroentjesfris!

Er stonden allemaal leuke vaasjes met losse shimmer cubes en Chase Aston stelde voor iedereen een palette samen gebaseerd op bijv. je oogkleur. Hij was helemaal weg van de Viva Glam Nicki die ik op had en hij stelde voor mij 2 mooie palettes samen. Ik zal deze nog apart laten zien!

Daarna gaf Chase Aston een presentatie met de nieuwe producten zoals bijv. de BB Cream en de Lily Cole producten.

Ik heb de presentatie van Chase gefilmd, de video’s zijn ten tijde van schrijven nog aan het verwerken dus het kan zijn dat ze nog niet te zien zijn – kom dan zeker later nog eens terug kijken!


18 Reacties op The Body Shop Beauty With Heart event

Mooie foto’s! Die nieuwe verpakkingen van TBS zijn mooi :)
Ik ben ook benieuwd naar die Lily Cole collectie, al had ik ze al wel voorbij zien komen op Engelse blogs!

Ah wat leuk al die nieuwe producten ^-^ Kon helaas niet aanwezig zijn op dit event :(
Vind wel dat de make-up van het model een beetje cakey is op de laatste foto.. of ligt dit aan mij! Verder props voor de foto’s :)

Oh my, wat zien al die producten er toch mooi uit, helemaal als ze in die glazen potten zitten.. die make-up producten.. gorgeous! Prachtige foto’s heb je ook gemaakt. :) Ik vind het geweldig hoe die man gewoon doorpraat tijdens die chaos, of nouja, praten de mensen. Heerlijk hoe hij druk bezig is met het opmaken.

Wat heb je prachtige plaatjes geschoten Suzanne! Ik ben vooral erg nieuwsgierig naar de nieuwe beautyoils en de verpakkingen van de bodybutters zien er zonder twijfel geweldig uit!

Ik ben heel erg benieuwd naar de BB cream en de Lily Cole producten:) het ziet er op de foto’s in ieder geval super mooi uit!

Wat is The Body Shop toch een fijne winkel! Ik ben onwijs benieuwd naar de BB cream die ze gaan uitbrengen! Echt jammer dat ik moest werken maandag, want anders was ik ook bij het event geweest!

Wow, mooie foto’s indd en wat was het leuk! Je hebt geen foto’s van de heerlijke hapjes :-)
Heb jij de nieuwe producten al gehaald, ik heb de eyeliner & de roze lip- & cheek stain, de primer heb ik toch niet gekocht, twijfelde nog, zag er toch anders uit op mijn hand dan in Amsterdam.

Gr.,

Wojis